ЗА НЕДЕЛЯ-ФОРМУЛАТА
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
ЗА НЕДЕЛЯ-ФОРМУЛАТА
Който иска да гледа Формулата в КЛУБФ1 на ул."ВЕСЛЕЦ" да намери начин да се свърже с мен до утре /ПЕТЪК- 20:00 ч./
Засега сме аз,Мегов, Юта, Явор и още няколко човека.
Куверта е 5 лв.
Куверта е 5 лв.
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
ХАЙДЕ
давайте да се съберем повечко хора щото там има бая фераристи, да не вземат да ни набият
каквито сме тихи и кротки...... 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: ЗА НЕДЕЛЯ-ФОРМУЛАТА
bawareca написа:Който иска да гледа Формулата в КЛУБФ1 на ул."ВЕСЛЕЦ" да намери начин да се свърже с мен до утре /ПЕТЪК- 20:00 ч./
Куверта е 5 лв.
luuud iskam i az
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
на мен ми е доста снобско това заведение....определено не го харесвам......ако ще има друга организация ще дойда.......ще ме познаете/с шапка на мерЦедес съм/ 

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
абе
и за миналата формула обещаха да бачка ама не.....
така че за да не се юркаме в последния момент тази неделя ще проверим как е в това кафе, може да има готини фераристки който да уважим
подобаващо...
пък ако наистина работи на еко следващото състезание сте там.....
аз съм на сватба тогава и след това на море......
така че за да не се юркаме в последния момент тази неделя ще проверим как е в това кафе, може да има готини фераристки който да уважим

пък ако наистина работи на еко следващото състезание сте там.....
аз съм на сватба тогава и след това на море......
Е виждам никой не е писал, ама шоуто беше на ниво
Освен супер интересното състезание, сътворихме и малко разнообразие в иначе явно снобския живот на "КЛУБФ1"
Нали се бяхме събрали силна групичка с клубни униформи-фанелки и каскети- и още като влизаха гостите на клуба ни гледаха малко като извънземни
Всъщност жалко че е малко мястото пред клуба иначе щях да организирам и импровизирано БМВ-шоу с леки бърнаути и други такива специалитети , ама и тва по-нататък
И така след като ни обявиха за извънземни, решиха че няма да ни обръщат внимание, но ние не се съгласихме
Общо взето след старта си беше суматоха, но се извисяваха доста поздрави за майката на Кимиончо, но после се изясни че не е най-виновния, и почти го оневинихме
Следващият момент в който заострихме вниманието на червените, беше когато трули излезе пред Мишо
И това го преглътнаха
но познайте какво стана когато 5 об.преди края МШ спука гума
Толкова силно и в хор не бяхме скандирали откакто последния се запали в бокса-не помня вече къде
И така изнизвайки се с пълна газ веднага след състезанието, червените отново ни гледаха като извънземни, ама тоя път вече вярваха че те/ние/ съществуват
Не знам за другите но на мен много ми хареса, и мисля по-често да се гледа формулата там
А, забравих да ви кажа кви хубави коктейли праят там, те са едни Силвърстони, Монци, Имоли, уеуе-мауе, но най-ни хареса СЕНА- много як и СИН

Нали се бяхме събрали силна групичка с клубни униформи-фанелки и каскети- и още като влизаха гостите на клуба ни гледаха малко като извънземни

И така след като ни обявиха за извънземни, решиха че няма да ни обръщат внимание, но ние не се съгласихме

И така изнизвайки се с пълна газ веднага след състезанието, червените отново ни гледаха като извънземни, ама тоя път вече вярваха че те/ние/ съществуват

Не знам за другите но на мен много ми хареса, и мисля по-често да се гледа формулата там

А, забравих да ви кажа кви хубави коктейли праят там, те са едни Силвърстони, Монци, Имоли, уеуе-мауе, но най-ни хареса СЕНА- много як и СИН
13 мнения
• Страница 1 от 1