дневни светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Re: дневни светлини
Пичове, само да ви питам за един особен вид китайски ейнджъл айс, че се мъча да разбера как се слага. Ето за това става въпрос:

Как се закрепват на фара точно този тип ейнджъл айс? Има някакви пластмасови щипки и някакви лепки. Гледал съм по клипове, че лепките се лепят по самия ейнджъл ринг и се хващат за фара, а на други, че тези щипки се хващат някакси за ейнджъла и за фара. Само, че не знам как се хваща щипката за ейнджъл ринга. Слага се на ринга и фара последователно или трябва да се залепи за ринга и да се мушне на фара? Айде ако някой се е занимавал с такива простотии да ми разясни. Благодаря предварително!

Как се закрепват на фара точно този тип ейнджъл айс? Има някакви пластмасови щипки и някакви лепки. Гледал съм по клипове, че лепките се лепят по самия ейнджъл ринг и се хващат за фара, а на други, че тези щипки се хващат някакси за ейнджъла и за фара. Само, че не знам как се хваща щипката за ейнджъл ринга. Слага се на ринга и фара последователно или трябва да се залепи за ринга и да се мушне на фара? Айде ако някой се е занимавал с такива простотии да ми разясни. Благодаря предварително!
- Transporter 1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 330 xd
колега монтира се много лесно слагаш ангелските очи на рефлектора но преди това му слагаш от двойно залепващо тиксо и от горе въпросната щипка,аз мой те ги монтирах за 3 часа
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- Transporter 1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 330 xd
здравей те моята колица е 2003 фейса с оригинален ксенон ,сложих си ангелски очи,та въпроса ми е може ли да се активира само габарита да светва след запалване
благодаря
благодаря
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
От публикувани в темата снимки на е46-ци с % на дългите светлини
съм леко разочарован от визията която придобива колата
по мое мнение изглежда доста зле и стои грозно 

- stoimenov_1958
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 136к.с.
- Мечтае да кара: х5
Ако някой е монтирал блок DRL на Е-46 136к 1999г моля да сподели къде поставя блока (в таблото,под капака на двигатела вляво,дясно ) и т. н. Не се притеснчваите от загуба на клиенти поради издаване на тънкости. Някяква фирма ги предлага за 25лв, и това ме устройва зашото можеш сам да си задаваш, къси,дълги,габарит процент,зумер и т.н. Харесва ми това че ще светят само къси или % дълги без габарит и табло.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
stoimenov_1958 написа:Ако някой е монтирал блок DRL на Е-46 136к 1999г моля да сподели къде поставя блока (в таблото,под капака на двигатела вляво,дясно ) и т. н. Не се притеснчваите от загуба на клиенти поради издаване на тънкости. Някяква фирма ги предлага за 25лв, и това ме устройва зашото можеш сам да си задаваш, къси,дълги,габарит процент,зумер и т.н. Харесва ми това че ще светят само къси или % дълги без габарит и табло.
Колега всичко това може да се пусне софтуерно и да не слагаш допълнителни модули и кабели които във времето ще ти направят мизерия като се пуснат софтуерно дългите на процент не свети табло и габарит а само дългите на процент ако се пуснат късите тогава свети таблото.
Лично аз не виждам смисъл още повече на е46 при положение, че е направено да си избираш софтурно как да ти светят светлините ти да си слагаш допълнителни модули иначе ако си решил вече да слагаш такова нещо с тях върви и схема на връзване, а относто модула си е въпрос на избор къде ще го сложиш.
Имай предвид, че за 25 лв не можеш да очакваш качество това си е китайче от най-ниско качество.
- IvaN66
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 2.0d 99'
Някой в Стара Загора да може да програмира дневни светлини?
- Mitashki_79
- Потребител
-
И аз съм от Стара Загора и се интерисувам кой може да ми включи дневни светлини на късите софтуерно?
- Pesho Apostolov
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 99
- Мечтае да кара: Ново БМВ
- Детайли за колата: Сребристо седанче с ремап
Здравейте,
Прекодирахме лайт модула с НЦС и въпроса ми е следния - Каква е разликата между ВЕРТ_01 и ВЕРТ_02?
И при двете стойности ми се струва, че дългите на % светят прекалено слабо!
Колата е Е46 99 136к.с.
И само да уточня нещо...за светенето на мигача...мигачите ми светват само когато врътна врътката на фаровете...
при нулево положение не сетят...
Прекодирахме лайт модула с НЦС и въпроса ми е следния - Каква е разликата между ВЕРТ_01 и ВЕРТ_02?
И при двете стойности ми се струва, че дългите на % светят прекалено слабо!
Колата е Е46 99 136к.с.
И само да уточня нещо...за светенето на мигача...мигачите ми светват само когато врътна врътката на фаровете...
при нулево положение не сетят...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
И при колегата unikalen88 не станаха американските дневни. И неговия модул е LOW. Май няма значение фейс или не, трябва по висока версия на LSZ-а. Не знам дали щеше да стане с НЦС-а, ама нямаше и време да го пробваме.

- Pesho Apostolov
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 99
- Мечтае да кара: Ново БМВ
- Детайли за колата: Сребристо седанче с ремап
При мен тръгнаха дневните светлини, но не съм сигурен дали светят достатъчно
силно. Какво имам предвид: в слънчево време, като застанеш прав на два три метра
от колата не ги виждаш изобщо /все едно някви габарити светят/, но като клекнеш пред
фаровете или се отдалечиш на 10-15м от колата започват да се виждат по-добре...
Скоро ще трябва да направя експеримент в движение, че да се убедя, че са се получили
нещата...въпроса ми беше какво означава WERT_01 и WERT_02 - предполагам това са интензитети
на силата на светене на фаровете, но аз лично май не намирам разлика. Оставихме я на ВЕРТ_01
За град Шумен мога да дам на лично координати на човек, работещ с НЦС - цената беше 15лв.
силно. Какво имам предвид: в слънчево време, като застанеш прав на два три метра
от колата не ги виждаш изобщо /все едно някви габарити светят/, но като клекнеш пред
фаровете или се отдалечиш на 10-15м от колата започват да се виждат по-добре...
Скоро ще трябва да направя експеримент в движение, че да се убедя, че са се получили
нещата...въпроса ми беше какво означава WERT_01 и WERT_02 - предполагам това са интензитети
на силата на светене на фаровете, но аз лично май не намирам разлика. Оставихме я на ВЕРТ_01
За град Шумен мога да дам на лично координати на човек, работещ с НЦС - цената беше 15лв.
- danko22
- Потребител
-
- Кара: E 46 320 D
И аз съм от Стара Загора и се интерисувам кой може да ми включи дневни светлини на късите софтуерно?
- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
vladobosh написа:Някой от Варна да я прави тая магия с дневните??????????????????????????
memberlist.php?mode=viewprofile&u=16376

и също memberlist.php?mode=viewprofile&u=19728
- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.
badsharki написа:vladobosh написа:Някой от Варна да я прави тая магия с дневните??????????????????????????
memberlist.php?mode=viewprofile&u=16376
и също memberlist.php?mode=viewprofile&u=19728
+1