проблем с отключването

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем с отключването

Мнение от galabin » 01 Апр 2012, 14:07

Здравейте
Собственик съм на е46 2000г 320и М52 бензин,която закупих от Австрия,но имам проблем с отключването на автомобила.Свалих жабката и смених релетата но вследствие на това видях че сините кабели които излизат от буксата на комфорт модула са отрязани и са вързани към това допълнително модулче с което само отключвам вратите но все по често не ми отваря вратите постоянно ги сменя един път отвори 2 един път нито една врата когато е по топло отваря всичко но при студено време нито една от няколко опита да отвори една врата която си пожелае
Моля някой да помогне мисля да го махам този допълнителен модул и да пробвам да го вържа както си е оригинално явно е паднала батерията на ключа и за това са отрязали кабелите и са ги пуснали към този модул
Моля за инфо ако някой може да ми помогне как да въстановя оригиналната инсталация(схема или начин как да си вържа друг модул само за отнлючване) и има ли значение тези сините кабели кой с кой да вържа които мисля че са за 4-те брави за отключване и заключване :bowdown:

Аватар

Re: проблем с отключването

Мнение от s_max » 01 Апр 2012, 17:35

В този сайт можеш да намериш схеми:
http://wds.spaghetticoder.org/en/e46/

Потребител
Аватар

Мнение от galabin » 10 Апр 2012, 10:31

Премахнах модула който имах и въстанових кабелите както са си оригинално 5 сини 5 бели и 4 черни кабела си ги вързах по цветове предполагам нямат значение кой с кой след като са еднакви по цветове,моля някой ако знае дали имат значение кабелите които излизат от буксата на централния модул 5 сини 5 бели и 4 черни как да се вържат или цвят по цвят директно да помогне,защото се получава проблем при заключване от патрона от вън заключва и веднага връща патрона и отключва вратите така три четири пъти и чак тогава заключи,докато от вътре от бутона ми отключва всички врати а не заключва само предна дясна
Дали може проблема да е в дясната брава и затова да прави объркването при заключване отвън с ключ
Моля за помощ по въпроса
Благодаря предварително :bowdown:

Потребител
Аватар

Мнение от galabin » 12 Авг 2012, 10:30

Здравейте моля за информация някой ако знае дали ще е проблем ако смена модула който е под жабката с друг,като имате впредвид че моят е с 4-те релета с задни ел стъкла а слагам такъв който е само с 2 релета няма за задните стъкла тъй като колата от която го взимам няма задни ел прозорци.Ще пробвам и с цял модул тъй като смених всички релета и пак колата отключва без проблем но заключва на осмото натискане на бутона за заключване всеки път само когато я отключа и веднага след това пак заключа няма проблем заключва от парвия път,докато от вътре от бутона няма проблеми
Моля за вашето съдействие

Назад към E46