МОЛБА КЪМ ПЛОВДИВЧАНИ
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
МОЛБА КЪМ ПЛОВДИВЧАНИ
Здравейте колеги. Молбата ми е към всички.
тази вечер блъснах колата, един гаден педал ми засече пътя, направо
излезе по средата на улицата от една пресечка. Навих волана, за да не го ударя и връхлетях върху бордюра, ама яката. Колата ми е леш отпред - носачи, щанги, едвам съм я прибрал, не можем да я качим на влекача. А мръсният лайнар избяга, дори не спря, за да види дали не съм ранен. Проблемът ми е че успях да видя само цифрите от номера, така че колеги моля ви ако някой види или го знае нека да пише. Колата е Деу Ланос, вишненочервено, а цифрите, които видях са 5928, не съм сигурен само за втората дали не е 8 вместо 9. Имам свидетели, обаче трябва да го намеря, защото нямам доверие на полицайте, гадовете дори не искаха да дойдат да напишат протокол, защото нямало втори участник в ПТП-то, абсурдна работа, с триста зора ги докарах. Само един човек спря, за да види дали нямам нужда от помощ - няма нужда да ви казвам, че караше BMW, само един. Благодаря ви предварително!
излезе по средата на улицата от една пресечка. Навих волана, за да не го ударя и връхлетях върху бордюра, ама яката. Колата ми е леш отпред - носачи, щанги, едвам съм я прибрал, не можем да я качим на влекача. А мръсният лайнар избяга, дори не спря, за да види дали не съм ранен. Проблемът ми е че успях да видя само цифрите от номера, така че колеги моля ви ако някой види или го знае нека да пише. Колата е Деу Ланос, вишненочервено, а цифрите, които видях са 5928, не съм сигурен само за втората дали не е 8 вместо 9. Имам свидетели, обаче трябва да го намеря, защото нямам доверие на полицайте, гадовете дори не искаха да дойдат да напишат протокол, защото нямало втори участник в ПТП-то, абсурдна работа, с триста зора ги докарах. Само един човек спря, за да види дали нямам нужда от помощ - няма нужда да ви казвам, че караше BMW, само един. Благодаря ви предварително!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Колега, в полицията могат да проверят за секунди дали има такава кола. Дори и да не знаеш точно последните цифри, ако им се занимава по първите две и модела могат да ги намерят. Така че бегай до КАТ и ги помоли. Но не се разправяй с чиновниците долу по гишетата, а опитай да влезнеш при началника на регистрацията. Успех.

Момчета, няма да стане тази с Полицията, проверихме, такава с пловдивска рег няма, явно е била някоя лизингова със софийска регистрация Ако го видим, добре, ако не - да му се връща и това е Сега ще си стегна колицата и всичко ще е наред, днес взех протокола от полицията и утре съм при застрахователите Благодаря за всичко момчета Съжалявам че пиша така ама не ми работи точката на клавиатурата 

- RaCeR_EmiNeM
- Потребител
-
Re: МОЛБА КЪМ ПЛОВДИВЧАНИ
tozy написа:Здравейте колеги. Молбата ми е към всички.
излезе по средата на улицата от една пресечка.
Какво да ти кажа,не е до марката на автомобила.Миналата година септември месец за малко да обера челно един стълб.Това се случи точно на Стамболийски и канала,карам най в ляво и бях настъпил А6-тицата и изведнъж от най-дясно някакъв мало*мник с черно двуврато Е46 със затъмнени задни стъкла тръгна да прави ляв завой...

Там въобще и няма право на такъв ляв завой!!! Нали се сещате какво се получава,напречно на релсите седи тоя,а аз идвам отгоре и за да го избегна се качих на тротоара и по някакъв късмет я паркирах между знак и стълб.Само парашока отдолъ се беше сгънал от стълбите на магазина за левче,в който за една бройка щях да влезна.Резултат-ударена лята джанта,откачена генерация и тая пласмасата отдолу помляна.Тоя беше ебати ла*ното,не стига че не спря ами почна да бяга по уличките,не можах ни цифра ни буква да видя от номера му...Следващият път моят съвет е блъскай пак като му посчупиш колата и кокалите ще му е за урок

"Мъжете правят пари,но парите не правят мъже!"
10 мнения
• Страница 1 от 1