дневни светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: дневни светлини
Един въпрос - като съм на дългите с процент и се свечери. При пускането на късите(ксенона) всичко започва да си работи по старо му, нали? Демек дългите гаснат изцяло?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Не, че не го писах няколко пъти вече, но да, като пуснеш габарити или фарове, дългите гаснат.
Never mistake motion for action...
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Leon написа:като пуснеш габарити, дългите гаснат.
Това зависи от версията на лайт модула, при мен например не гаснат, чак като пусна късите тогава гаснат

Ето една снимка как изглежда колата на дълги на 30% и позиция на ключа 1 (габарити)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
maikooo написа: съответно при по-нов тип модули има опция да се изключат тези габарити (в мигачите)
При по-нова версия лайт модул изобщо не се пускат мигачите с активиране на DRL-a. За по-старите не е ясно може или не може да се изключат мигачите.
- maikooo
- младши ентусиаст
-
dido0o``` написа:При по-нова версия лайт модул изобщо не се пускат мигачите с активиране на DRL-a. За по-старите не е ясно може или не може да се изключат мигачите.
Разликите между моята кола, която е 2001 г. и такава която е 2004 г. бяха, че при активирането на дневните светлини и на двете коли светнаха мигачите, но на моята нямаше вариант да се изключат мигачите, а на по-новата имаше. С това съм се сблъскал, това споделям

maikooo написа:dido0o``` написа:При по-нова версия лайт модул изобщо не се пускат мигачите с активиране на DRL-a. За по-старите не е ясно може или не може да се изключат мигачите.
Разликите между моята кола, която е 2001 г. и такава която е 2004 г. бяха, че при активирането на дневните светлини и на двете коли светнаха мигачите, но на моята нямаше вариант да се изключат мигачите, а на по-новата имаше. С това съм се сблъскал, това споделямВероятно, щом казваш има вариант и въобще да не светнат
С кой софт си правиш експериментите?
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- maikooo
- младши ентусиаст
-
JTD написа:С кой софт си правиш експериментите?

- sub_eleven
- ентусиаст
-
Фейслифт съм. Не мога да подкарам NCS expert и на двата лаптопа...заради win7... с какво друго може да се направи като софт?
А на Z3 фейслифт(еквивалент на е46 99-00) и там сигурно ще стане а? Някой да знае?
А на Z3 фейслифт(еквивалент на е46 99-00) и там сигурно ще стане а? Някой да знае?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
sub_eleven написа:Фейслифт съм. Не мога да подкарам NCS expert и на двата лаптопа...заради win7... с какво друго може да се направи като софт?
Причината не е от win7 явно не можеш да го подкараш експерта иначе на win7 работи
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Колега днес пробвахме да програмираме лайт модула с колега Иво Борисов но не можахме да пуснем дългите на 30% нито късите ако някой се сблъсквал с проблема или знае как да пусне US daylights на Е46 преди фейса нека пише на лични!
- dido0o```
- ентусиаст
-
ilia1984 написа:Колега днес пробвахме да програмираме лайт модула с колега Иво Борисов но не можахме да пуснем дългите на 30% нито късите ако някой се сблъсквал с проблема или знае как да пусне US daylights на Е46 преди фейса нека пише на лични!
С каква програма сте се мъчили? Няколко страници назад съм описал как става.
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
dido0o``` написа:ilia1984 написа:Колега днес пробвахме да програмираме лайт модула с колега Иво Борисов но не можахме да пуснем дългите на 30% нито късите ако някой се сблъсквал с проблема или знае как да пусне US daylights на Е46 преди фейса нека пише на лични!
С каква програма сте се мъчили? Няколко страници назад съм описал как става.
Пробвахме с NavCoder не става

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
С навкодер-а не стана, дава че е кодирано но нищо не се случва. Пробвахме да активираме и къси като дневни но същата работа. Дали въобще го има това кодиране за дневни на първите LSZ-а? С НЦС-а?

- dido0o```
- ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:С навкодер-а не стана, дава че е кодирано но нищо не се случва. Пробвахме да активираме и къси като дневни но същата работа. Дали въобще го има това кодиране за дневни на първите LSZ-а? С НЦС-а?
Ми прочети модула и ако ги има параметрите, които съм описал би трябвало да стане. Нищожен е варианта, при които ги има , променят се и пак да не тръгва.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
oci написа:Причината не е от win7 явно не можеш да го подкараш експерта иначе на win7 работи
това ми трябваше да чуя... мислех, че е несъвместим. Сега ще се заиграя както трябва.