дневни светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: дневни светлини
bо666 написа:А какво ако си караме само на AngelEyes ? ....
Ми ... ще си в нарушение на новоприетия закон. Прочети темата, поне няколко страници назад и сам си прави извод.
ПП: само в нашия форум май е такава драма с тия дневни светлини.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- bо666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: 5-Serie GT
Ами, то до колкото видях в закона пише "... на дневни светлини или къси..." ... нещо подобо беше, но със сигурност имаше "или" ...
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
bо666 написа:Ами, то до колкото видях в закона пише "... на дневни светлини или къси..." ... нещо подобо беше, но със сигурност имаше "или" ...
Да така е и все още се чудя какво ще рече "дневни светлини"?

- P.Markovski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 02'
- Мечтае да кара: e90 m3
- Детайли за колата: Сива и лоша
- XosetoR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 525тдс
- Мечтае да кара: NISSAN S13 coupe
- Детайли за колата: Изгнил кошник с американски DRL "made by xose",
Надявам се да не се разсърди колегата ,че го показвам.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Нека използваме и темата тук и да споделим ако някой е спиран и е имал проблеми заради тези дълги на 30%. Мисля, че най-активно ще проверяват до края на септември, за да се заяждат, после хората малко или много с идването на зимата са си свикнали да почват да си ги пускат...
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Добре де с активирането на дългите на определен %, според мен излишно заслепявате насрещния трафик. Дългите светлини не само имат по-силна крушка, но за разлика от късите са настроени да светят по-високо. По този начин въпреки че не работят на 100% те заслепяват насрещния трафик според мен 

- XosetoR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 525тдс
- Мечтае да кара: NISSAN S13 coupe
- Детайли за колата: Изгнил кошник с американски DRL "made by xose",
Не мога да разбера защо някои хора ги заслепява (или така си мислят) а за други няма проблеми.На тази светлина от дрл-а мога да стоя вторачен на 1 метър и после дори нямам прословутия отпечатък в погледа за разлика от късите например.Да късите сочат към земята ,а дългите на пред,но късите ако случайно от неравност или разлика в наклоните може да те блесне много по-лошо от дългия на 30%.Колкото до проблема с полицията -такива съм нямал 2 години. А и кой ти каза че дългия е с по-силна крушка?При мен и дълги и къси са 55в.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ociata написа:Добре де с активирането на дългите на определен %, според мен излишно заслепявате насрещния трафик. Дългите светлини не само имат по-силна крушка, но за разлика от късите са настроени да светят по-високо. По този начин въпреки че не работят на 100% те заслепяват насрещния трафик според мен
никаква логика
55 вата на 30% дали е по-силно от 55вата
а на практика дългите на % не правят изобщо сноп ако ги пробваш само тях на тъмно
2 год не съм спиран за фарове камо ли да ме питат какви са и що са.
стига сте търкали клавиатурите все едно тва е ебаси неразрешимия проблем!

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
ociata написа:Добре де с активирането на дългите на определен %, според мен излишно заслепявате насрещния трафик. Дългите светлини не само имат по-силна крушка, но за разлика от късите са настроени да светят по-високо. По този начин въпреки че не работят на 100% те заслепяват насрещния трафик според мен
Няма такова нещо колега, светлината е прекалено слаба за да заслепи когото и да било, още повече като е светло. Не се заблуждавай от снимките, като го видиш на живо ще се убедиш сам

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Някой в Плевен да може да активира дълги на % ???
От онзи ден питам и се оказва че никой не знае как става, дори и в БМВ ми казаха че не били сигурни и трябвало да пробват.
От онзи ден питам и се оказва че никой не знае как става, дори и в БМВ ми казаха че не били сигурни и трябвало да пробват.
- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.

Дайте по същество в кои градове има колеги които го правят та да си бъдем полезни, а не да обсъждаме законите по форумите.

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
vladobosh написа::OT:Голямо писане, респективно четене и от 13 страници разбрах, че ако от Търново се вдигна до Пловдив един колега от Смолян в петък може да ми го направи
![]()
Дайте по същество в кои градове има колеги които го правят та да си бъдем полезни, а не да обсъждаме законите по форумите.![]()

И аз съм помолил за същото още на 9-та страница, но е по-лесно да си чешем езиците как заслепяват дългите на 30% ПРЕЗ ДЕНЯ

Здравейте, от София съм, с Е39, след фейс, търся някой да ми активира дългите светлини на % за дневни светлини. Благодаря!
- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.
Хайде сега и да попитам. Някой колега в периметъра "ПЛЕВЕН, ГАБРОВО, РУСЕ" да може да ми прекодира лайт модула за дневни (каквито и ще да са къси дълги на %). Защото София и Пловдив ми идват малко далече. Иначе колата е е46 136к.с. 2001г, без халогени. Мерси предварително.