Моля помогнете (автопилот)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- toshko1.6
- Потребител
-
- Кара: каквото ми падне
- Мечтае да кара: нов внос
- Детайли за колата: МНООО еее БърЗЗААА
Моля помогнете (автопилот)
колеги случаят е следният автопилотът ми не работи поради повреден лентов кабел искам да попитам не мога ли да го оправя с обикновен кабел без да закупувам нов лентов , другите екстри не ме интересуват 

- Teogop
- младши ентусиаст
-
- Кара: бързо
Re: Моля помогнете (автопилот)
Автопилота от мултиволана ли го ползваш? Коя година е колата?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Възглавницата работи ли ти? Тя не е екстра. Ами клаксона? Ако сега не, след време и те ще заминат. Според мен най добре да си смениш лентовия кабел. Иначе защо да не става? Свързваш директно пиновете на мултифункцията и буксата под волана... Е, ще ти се мотае там някакво кабелче, ама ти си карай 

- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
toshko1.6 написа:колеги случаят е следният автопилотът ми не работи поради повреден лентов кабел искам да попитам не мога ли да го оправя с обикновен кабел без да закупувам нов лентов , другите екстри не ме интересуват
Тоше, ако искаш да завиваш, вържи го с този кабел:

....купи си един лентов кабел, не се занимавай с глупусти....всички плюят италианците как си поддържали колите....а ние сме май по-зле и от тях...
- toshko1.6
- Потребител
-
- Кара: каквото ми падне
- Мечтае да кара: нов внос
- Детайли за колата: МНООО еее БърЗЗААА
Аербега ми е грамнал нищо неработи по волана и си мислех да го вържа с обикновен , ама незнам как точно става , трябвали да сваля целия волан или само капака , волана е четирилачов на БМВ 520и 1998 г.
по нататък ще си купя цял волан но до тогава си мислех да не праскам пари по този
по нататък ще си купя цял волан но до тогава си мислех да не праскам пари по този

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Retrofit написа:toshko1.6 написа:колеги случаят е следният автопилотът ми не работи поради повреден лентов кабел искам да попитам не мога ли да го оправя с обикновен кабел без да закупувам нов лентов , другите екстри не ме интересуват
Тоше, ако искаш да завиваш, вържи го с този кабел:
![]()
![]()
....купи си един лентов кабел, не се занимавай с глупусти....всички плюят италианците как си поддържали колите....а ние сме май по-зле и от тях...

6 мнения
• Страница 1 от 1