...Звук от жабката...?
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
...Звук от жабката...?
....Здравейте.....
Имам въпрос...: когато е много топло, на контакт или запалена изпод жабката се чува едно бръмчене постоянно...много е странно.Дали някой знае какво точно се намира там и дразни в жегите мойте уши?
Имам въпрос...: когато е много топло, на контакт или запалена изпод жабката се чува едно бръмчене постоянно...много е странно.Дали някой знае какво точно се намира там и дразни в жегите мойте уши?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ChinaLord написа:....залагам 95% за около жабката...чува се и като дадеш на контакт когато е студена колата но като запалиш спира веднага...
залагаи около жапката има една торба мотор4ета като запалисх или като загсиш се 4ува брум4енето това с екава умно парно затваряси капи едно друго това праб4и друго просто няма кво споко си4ко сие нормално

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
ж-ж-ж-ж......ж-ж-ж-ж.........ж-ж-ж-ж..............ж-ж-ж-ж-ж-ж-ж
Остави я принцесата да си върши работата. Тя по - добре от тебе знае какво искаш от нея
.
Просто си представи, че си с някоя опитна кака, дето добре знае кога точно да го из.апа
Хайде стига я рови, просто и се наслаждавай.

Остави я принцесата да си върши работата. Тя по - добре от тебе знае какво искаш от нея

Просто си представи, че си с някоя опитна кака, дето добре знае кога точно да го из.апа

Хайде стига я рови, просто и се наслаждавай.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Споко бре, аз в началото си мислех, че някой плъх хрупа в таблото.
Ама за три години не успя да го изхрупа. ТАка че както каза колегата - наслаждавай се.

8 мнения
• Страница 1 от 1