Вибраций
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Вибраций
Здравейте,въпросът ми е следния:
от известно време насам забелязвам,че когато с по ниска скорост,да речем 30-40 км/ч,спирам усещам някакви вибраций.Усещането е се едно пътя не е равен,ама не ми се вярва в цяла София преди светофар пътя да не е равен
,та реших да ви попитам от какво може да е,защото ако е нещо по сериозно аз лично повече BMW няма да си купя никога през живота си колкото и да ги хвалите.Преди 3 дни сменях радиатор и виско,преди месец съединител,месец и половина кормилна щанга,три пъти,повтарям три пъти съм правил цялата предница и всичко това е само на тази кола,а съм имал и още 3 BMW-та преди време и там беше същото.Имайте предвид че повече от 4000 оборота никога не съм вдигал и съм ги пазил и ремонтирал само в Камор и преди в Дару кар ...Извинявам се нещо се ядосах и се отплеснах...
Поздрави
от известно време насам забелязвам,че когато с по ниска скорост,да речем 30-40 км/ч,спирам усещам някакви вибраций.Усещането е се едно пътя не е равен,ама не ми се вярва в цяла София преди светофар пътя да не е равен

Поздрави

.
къде усе6та6 вибрациите ?
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

.
а за колите
незнам аз моита е тук в бг от 2002 и ни6то по сериозно не и е сменяно.. само дисковете предните дет се вика ина4е другото си е рутинно , масло и тем подобни...
така4е незнам
моито впе4атление е 4е са азки здрави коли4ки

така4е незнам

моито впе4атление е 4е са азки здрави коли4ки

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=34&fg=05
Тук под № 14 ти е проблема. Това са гумени водачи на апаратите, които се износват и се получава точно това тресене при около 40 км., стуват 8 лв. в Ауто плюс.
А колите ни са желязо. Твоята ако е на 1 000 000 км. е друго нещо.
Тук под № 14 ти е проблема. Това са гумени водачи на апаратите, които се износват и се получава точно това тресене при около 40 км., стуват 8 лв. в Ауто плюс.
маречков написа:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HB11&mospid=47369&btnr=34_0443&hg=34&fg=05
Благодаря ти за помоща.А ако тръгна така към морето дали ще стане беля или по добре да ги сменя преди това,иначе колата е на 160 000км реални 100% е сигурно.

- маречков
- ентусиаст
-
Ми, то аз така я купих моята и докато разбера, че е от тях и врътнах 40 000 км. така че можеш, стига да не те дразни. Иначе се сменят за 20 мин. Ти си решаваш. Ама мен ще ме побърка като знам от какво е.
Айде братле.
И хубаво да се цамбурнеш в моренцето
.
Айде братле.
И хубаво да се цамбурнеш в моренцето

маречков написа:Ми, то аз така я купих моята и докато разбера, че е от тях и врътнах 40 000 км. така че можеш, стига да не те дразни. Иначе се сменят за 20 мин. Ти си решаваш. Ама мен ще ме побърка като знам от какво е.
Айде братле.
И хубаво да се цамбурнеш в моренцето.
Много ти благодаря за бързия отговор !
непременно ще се изкъпя един път и за теб,а това ще го сменя по нататък

plamenppppp написа:Колега , погледни си гумите - да няма някоя крива - най добре ще ти кажат ако отидеш на баланс
Преди 2-3 месецахвърлих 60лв за изправяне на джантите,не ми се вярва пак да са криви,понеже не си спомням от тогава да съм падал сериозно в дупка,но си прав твърде възможне е да е от тава,Ей сага отивам да ги изправят.Благодаря на всички за отговорите
Поздрави

- маречков
- ентусиаст
-
Чакай, чакай, не ми казвай, че не си го направил вече и земи си виж и дисковете. Така и така ще сваляш гуми де
.
Ако тресенето ти е само на ниска скорост съм почти 100%, че е от ония гуменца гадни.
Ам ти, не си ли вече на морето да си къпеш каката бе ей.

Ако тресенето ти е само на ниска скорост съм почти 100%, че е от ония гуменца гадни.

Ам ти, не си ли вече на морето да си къпеш каката бе ей.

11 мнения
• Страница 1 от 1