Проблем с е46 Купе Фейслифт

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Re: Проблем с е46 Купе Фейслифт

Мнение от iv4o9999 » 01 Авг 2012, 22:06

по ред ако ги хванем, катализатора ако прави проблеми би трябвало да ги прави постоянно, махай го нее проблем ще ти отпуши колата малко, ще се появи един леко свирещ звук и ако вс по колата е ок даже няма да имаш отклонение на гас анализатор При положение че налягането в рейла е ок как проблема ще е в филтър или помпи незнам, но това е една задължителна за теб профилактика, която може пък да помогне. Не ти ли направиха диагностика с натоварване на дююзите, за да се провери дали има отклонения?

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 02 Авг 2012, 0:00

Налягането в рейла и работата на дюзите са две съвсем различни неща...

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 02 Авг 2012, 0:19

Тия от тоя сервиз,с тия 2000 лева са за двойка пакет C4 + много бензин :shock:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Потребител
Аватар

Мнение от jiivomir » 26 Авг 2012, 12:51

Здравейте колеги.И при мен се появи подобен проблем,след като сипах добавка Редекс и след около 100-тина километра започна да се тресе леко на място.След като изгася и запаля понякога се оправя,но понякога не...Когато е студена не се тресе,само ако е загряла или я мачкам малко повечко...Колата не пуши,не може да е от тампон на двигателя,защото щеше да се тресе постоянно...Като я гася също не се чува нищо.Единственият ми проблем за сега е,че не ми надува турбото нормално-надува само до 0,1 бара,но я карах на няколко човека,провериха всички маркучи и т.н. уж всичко си е добре и не могат да разберат от къде е проблема... :banghead: Но не мисля,че от надува ми се тресе колата,какъв може да е проблема?
Благодаря предварително.
Поздрави :)

Предишна

Назад към E46