Грешка в борда bmw е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- gogo92
- Потребител
-
- Кара: bmw e39
- Мечтае да кара: bmw e65
Грешка в борда bmw е46
Здравейте момчета!
Имам следния проблем и имам нужда от съвет понеже ме чака дълъг път с този автомобил.Наскоро закупих bmw 330xd e46.Скоро забелязах,че лампичката на airbag-а светеше непрекъснато.Махнах плюса на акумулатора мислейки,че така лампичкта ще изчезне и така оставих колата цяла нощ без ток.На следващия ден сложих клемата запалих колата и освен лампичката на airbag-а се появиха и ABS,DSC и лампата на ръчната спирачка.Сега всички тези лампи светят непрекъснато!Въпроса ми е приятели какво да трябва да направя в този случай?
Благодаря предварително!
Имам следния проблем и имам нужда от съвет понеже ме чака дълъг път с този автомобил.Наскоро закупих bmw 330xd e46.Скоро забелязах,че лампичката на airbag-а светеше непрекъснато.Махнах плюса на акумулатора мислейки,че така лампичкта ще изчезне и така оставих колата цяла нощ без ток.На следващия ден сложих клемата запалих колата и освен лампичката на airbag-а се появиха и ABS,DSC и лампата на ръчната спирачка.Сега всички тези лампи светят непрекъснато!Въпроса ми е приятели какво да трябва да направя в този случай?
Благодаря предварително!
- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Re: Грешка в борда bmw е46
Ако си сигурен че ABS-a свети непрекъснато отивай на диагностика, това е.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
На Е46 Airbag-а на пасажерската седалка понякога се пре.бава. Това става ако някой е коленичил на седалката, а може и без нищо да си му дойде. С откачване на клемата на акумулатора няма да я изгасиш. Прави една диагностика да видиш на кой бег ти дава грешка. Пробвай първо с почистване на буксата с контактен шпрей, ако не стане така ще трябва да направиш една залъгалка. Има тема, в която е писано доста по този проблем. За ABS, DSC и ръчната е възможно да е заминал датчик на ABS. Прави една диагностика и ще разбереш кое от къде идва.
Успех!

- gogo92
- Потребител
-
- Кара: bmw e39
- Мечтае да кара: bmw e65
Ясно значи ще правя диагностика.Благодаря за съветите!
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Абсолютно си за диагностика. Това ти е най-добрия вариант.
5 мнения
• Страница 1 от 1