Спукан радиатор
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Спукан радиатор
Здравейте приятели, строши се пласмасовата гърловина на радиатора и избяга всичката охл.течност,
последствията от евентоално прегряване ще видя след като сменя или ремонтирам радиатора.
Гърловината се намира горния десен край на радиатора, на нея се нанизва маркуча от двигателя и въпроса, ремонтирал ли е някой подобен радиатор, или от къде мога да намеря пласмасовия десен краи на радиатора, колата е Е34 525тдс с климатик и механични скорости?
Не се предлага като резервна част по моргите в П-д няма!
10х

Гърловината се намира горния десен край на радиатора, на нея се нанизва маркуча от двигателя и въпроса, ремонтирал ли е някой подобен радиатор, или от къде мога да намеря пласмасовия десен краи на радиатора, колата е Е34 525тдс с климатик и механични скорости?
Не се предлага като резервна част по моргите в П-д няма!
10х
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Колега,временно бях решил проблема с 1 накрайник от неръждива стомана и го залепих с поксипол,но не е много добро решение
Ако имаш възможност си вземи нов радиатор-в Нисанс е около 380лв.Пластмасовата част съм я търсил,но мисля,че не се предлага отделно

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
и двете казанчета от ляво и от дясно се продават като резервна част.
Като го отваряш ,внимателно да не счупиш некое краче, и наи важното не вади оринга защото после не можеш да го сложиш.
Използваи черен силикон и една преса да натиснеш добре, става като нов.На новите не слагат металната втулка тъка че си изкараи твоита и си я мушни(щом си го лепил змаеш за какво говоря)
аз си счупих лявото като изках да си уплътня теч в оглаждането на скоростната кутия.
Търси го по магазините не по моргите ти си имаш изгоряло вече, нали??
Good luck
и двете казанчета от ляво и от дясно се продават като резервна част.
Като го отваряш ,внимателно да не счупиш некое краче, и наи важното не вади оринга защото после не можеш да го сложиш.
Използваи черен силикон и една преса да натиснеш добре, става като нов.На новите не слагат металната втулка тъка че си изкараи твоита и си я мушни(щом си го лепил змаеш за какво говоря)
аз си счупих лявото като изках да си уплътня теч в оглаждането на скоростната кутия.
Търси го по магазините не по моргите ти си имаш изгоряло вече, нали??
Good luck
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Тоше ако искаш втора опотреба провери на моргата на пещерско шосе като излизаш от Пловдив след бившия Марж от ляво.Там преди време имаше едно комби TDS и от него взимах разни джунджурии.Провери там аз довечере ще си ходя към Перущица и ще минавам през там и ще проверя и аз ако не си минал ти и ще ти званна.Ще проверя и в магазина под моя офис колко е нов но сигорно е бая скап 

4 мнения
• Страница 1 от 1