Отново копи/пейст от Киа :)
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Отново копи/пейст от Киа :)

И самия факт, че Samsung произвеждат основен компонет за най-върлия си конкурен трябва да ти говори много
На мен ми говори че ЛСД и ЛЕД матриците са прекалено скъпи и производителите на такива се кооперират или просто ги купуват на кило . Прост пример - скоростните коли при новите автомобили - ЗФ и Гетраг доставят автоматиците за половината свят . . .
Относно копието от чи КИА - купувайте наволя

И без това в БГ на мода са яките марки при техниката - БЕКО,Краун,Нео,Елит - за какво "да се плаща за марка"

Странно, замислих се покрай мненията преди мен. БМВ е германска марка със заводи в САЩ и Русия. Откъде сте сигурни, точно къде е произведена новата ви кола? VW правено от мексиканци, хм, ще замълча. Стана въпрос за японската техника. Погледнах си старата камера Канон (жената я купи от Англия 2005г), Made in China. Погледнах Канона от 2008 - Made in China. Преди няма и два месеца пак купих Канон и отново е правен там. В момента пиша на лаптоп COMPAQ, на гърба му е Product of China. Купихме го от Холандия. Ако китайската стока е боклук, то Уолмарт отдавна да е фалирал. Пък и не само те. Корейските коли са гола вода откъм краш-тестове, но е факт че се продават. Направих си труда да погледна, Хюндай предлагат до осем години гаранция (130 000 км). Фолксваген имат две години гаранция (40 000км). БМВ предлагат 4 години или 80 000 км. Смешно е, да се сравняват нови коли с такива отпреди 8-10 години, които не си знаят нито откъде са, нито на колко милиона километра са. Е, това се прави само с екземпляри, които са съхранявани в гараж и карани само лятно време.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Колега, много добре знаеш, че има голяма разлика между това една премиум марка техника да изнесе завода си в Китай и да сравниш с нея КИТАЙСКА стока. Все едно да пуснеш две Персийски котки да се чифтосат в Китай и да очакваш от тях да се родят различни от друг вид. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
BMW_POWER написа: Фолксваген имат две години гаранция (40 000км)
Я пак, прочети преди да пишеш невярна информация. До сега бяха 2 години без ограничение на километрите, вече са 4 години и 140к км. И много хора като чуят 8 години и си мислят, че край само сипваш и караш. Като отидеш обаче ти казват, абе то е 8 години ама ето тука с малкия шрифт пише, че не покрива това, това ,това, това това...... половината кола и накрая като нещо трябва да смениш се оказва, че не е толкова евтино.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Колегата вероятно има предвид гаранционните периоди в Канада и/или САЩ, защото в Европа и БМВ няма 4 години гаранция (само след доплащане, но това е друга тема).
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Ами защо не си купувате турски телевизори - дават до 5 години пълна гаранция 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон

Аз се чудя защо защитаващите тук Китайското си купуват иначе Компак, Канон...Сони, Филипс, Тошиба и евентуално ако на някой не му се дават пари, тогава се сеща за нещо като Краун и разните там.
Абе хора, като толкова радва Китайското, купете си Грейт Уол! Тъкмо хем ще карате Китайска кола, хем ще подпомогнете държавата НИ!

In God we trust, all others we track.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тука се прокрадва няква много интересна теза че видиш ли това което е произведено в Китай за големите брандове всъщност не било баш китайско
ами какво е ? Баш чисто китайско си е всичко.Аман от тез маркентигови трикове митове и легенди.Въпроса е до колко потребителя може да понесе такива глупости.Е явно може доста щом може- да живеят жълтите човечета и добрите печалби.Брандовете цитирани напред в темата като samsung lg sony са синоним на ширпотреба и не виждам нужда да се коментират като нещо повече.С течение на времето пазара пое доволно количество нискокачествени стоки за сметка и на ниската им цена и е явно че днешния потребител няма особено висок критерий за качество при закупуване на такива стоки.Такова отношение към стоките единствено задълбочава разликата между премиум сегмента и ширпотребата.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Jordana написа:Тука се прокрадва няква много интересна теза че видиш ли това което е произведено в Китай за големите брандове всъщност не било баш китайско![]()
ами какво е ? Баш чисто китайско си е всичко.Аман от тез маркентигови трикове митове и легенди.Въпроса е до колко потребителя може да понесе такива глупости.Е явно може доста щом може- да живеят жълтите човечета и добрите печалби.Брандовете цитирани напред в темата като samsung lg sony са синоним на ширпотреба и не виждам нужда да се коментират като нещо повече.С течение на времето пазара пое доволно количество нискокачествени стоки за сметка и на ниската им цена и е явно че днешния потребител няма особено висок критерий за качество при закупуване на такива стоки.Такова отношение към стоките единствено задълбочава разликата между премиум сегмента и ширпотребата.
Като традиционалист да кажеш нещо за Индийската еС класа - дали е боклук ?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Да не става въпрос за тоя модел ?
http://fakti.bg/avto/2890-indiyski-roll ... 5-000-evro
или за този?
http://www.automedia.bg/news/article_12480.html
и нещо интересно
http://www.automedia.bg/news/article_13858.html
или за този?
и нещо интересно
http://www.automedia.bg/news/article_13858.html
Последна промяна Jordana на 28 Юли 2012, 22:24, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Jordana написа:Да не става въпрос за тоя модел ?
или за този?
Става въпрос за ония стари неразрушими еС класи , мейд ин идния .
- Jordana
- старши ентусиаст
-
http://topcars.bg/news.php?id=8473
Това пък е шокиращо.Накъде отива света?
Ами Индия си е един ретро парад от автомобили.Мерцедес отдавна ги ухажват ама не знам за кой точно питаш ?В пуна в момента произвеждат три модела и явно добре им излиза сметката на бенц понеже продължават да наливат пари и да разширяват завода.
Ако става въпрос за 124та модела направо бележи ера в историята на мерцедес доколкото знам май още ги правят но не съм сигурен.Много им гният ламарините

Това пък е шокиращо.Накъде отива света?
Ами Индия си е един ретро парад от автомобили.Мерцедес отдавна ги ухажват ама не знам за кой точно питаш ?В пуна в момента произвеждат три модела и явно добре им излиза сметката на бенц понеже продължават да наливат пари и да разширяват завода.

Ако става въпрос за 124та модела направо бележи ера в историята на мерцедес доколкото знам май още ги правят но не съм сигурен.Много им гният ламарините

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Ами така ще е, като се нагушиха с пари жълтите
И само нагоре ще вървят, докато им се връзва масовия потребител да им купува боклуците
Аз ако имам възможност винаги бойкотирам купуването на жълти стоки. Готов съм да дам неколкократно повече пари за нещо некитайско, което си заслужава. Пресен пример - исках да си купувам LED фенер, гледах тук разни, уж Фипипс
Мейд ин чайна
Ми по-добре не... Отидох в Канада и си намерих фенер, уникален, made in Ontario, California. Стругован алуминий, тежи едно кило
Струва 5 пъти повече от "Филипса" и свети 20 пъти по-яко. Е как да си купя китаец, като го държа американския в ръка само и се възхищавам най-малкото на прецизността на изработката. А е просто фенер
Не ми се говори, ако трябва някога да си купувам кола (нова)... Еми ще си карам все дърти БМВ-та, докато събера пари за ново такова, пък нека се прескачат китайци отляво и отдясно 

Аз ако имам възможност винаги бойкотирам купуването на жълти стоки. Готов съм да дам неколкократно повече пари за нещо некитайско, което си заслужава. Пресен пример - исках да си купувам LED фенер, гледах тук разни, уж Фипипс

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Nickelback написа: Готов съм да дам неколкократно повече пари за нещо некитайско, което си заслужава.
Проблемът в БГ е,че дори да си готов да дадеш повече пари за нещо,това не означава,че автоматично ще получиш повече качество за парите си...

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4