It clearly is not the same...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Re: It clearly is not the same...

Мнение от xerial » 27 Юли 2012, 8:41

alx написа:по темата или не, днеска като гледах новините- видях ето тази статия- "5 момчета правят една и съща снимка 30 години поред"

http://www.cnn.com/2012/07/26/travel/fr ... ?hpt=hp_c2

баси последната колко е различна...

Последните 5 години - ги натиснал живота явно...или просто след определена възраст човек се променя драстично.. разликата е брутална :confused:
Изображение Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 27 Юли 2012, 11:25

ukelichko написа:Аз за себе си открих решение на проблема с 40-те. Просто се занимавам с дейности храктерни за възрастта ми. Замених кросчетата и фитнеса с тенис, замених БМВ-то с джип и започнах да ходя за риба, купих си палатка и траперски нож, спрях да ходя по дискотеки и започнах да посещавам ресторанти, започнах да мисля за кариера и пари и така. И открих, че има стрхотни жени на моята възраст. Мога да си изкарам плочки, мога да си купя мотор пистарка и да кача зад мен нещо на 20 години, да си боядисам косата, да си сложа ботокс и какво? Най-много да ме помислят за 38 годишен....И като отида на периодичен преглед при личния лекар и като ми прочете ЕГН-то и ме прати на преглед за простатата, веднага ще ме приземи от облаците.....Цялата история с тези дърти копелета дето си мислят, че са с дух на 20 годишни, ми прилича на историята с накоя дърта лелка с целулит, дето се е облякла като 20 годишна и си е хванала някакъв млад баламурник на 25, дето горкия човек е с нея или заради мангизите или защото за първи път вижда пи***ка в живота си. Всяко нещо е с възрастта си, пропуснеш ли го, просто продължаваш, защото времето никога не може да се върне назад.
:bowdown: :bowdown: :bowdown:

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 27 Юли 2012, 23:14

Тъй като темата е относно остаряването, преди време бях пуснал тема за това как е редно да се поддържат мъжете след 30-тте. Оттогава свалих още около 10 кг. (към момента съм 75) и на тренировки не се давам да младежи с 10-15 години по-млади от мен. Верно е, че не съм на 20 но и приоритетите са ми други - тренирам само и единствено за издръжливост, тъй като единствено това би ми било полезно в реалния свят. Правенето на мускули и маса остана в миналото! Много точно го каза един младеж по-назад - като ти е минало времето - продължаваш напред!!! Никога няма да съм отново на 20, но моята среда си остарява заедно с мен, без да ме пита искам ли аз или не - скоро се събрахме с приятели и ми викат - не си мръднал ... да ама аз си знам какво ми струва ... Със светла коса съм и не се боядисвам!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 27 Юли 2012, 23:17

alx написа:
................ Дори и за дърт пръч- педофил не ставам.

А бяхме млади....

И сега кво? Жена ми като й казах ми се смее- отивай да те тунинговат. Аз да не съм тя?

:mhihi:
http://fishki.net/comment.php?id=119094

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 28 Юли 2012, 10:12

годините личат според това как се чувстваш.мои набори станаха грозна картинка с увиснали кореми,брадясали,космати уши,ръце,крака...снощи слушах,как масово 24-25г се заженили с деца!редовно обикаляне по дискотеките,а не висене по кварталните кръчми,ще е в плюс относно остаряването.или обилно работа.кога работиш яко,а не в офиса и чакане на заветния час-17,ще ти се живее и разпуска.слушането на радио 1,ходенето за риба с пенсии и разни такива мероприятия допринасят за негативните последици.
аз нямам време за почивка,камоли да остарея
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 28 Юли 2012, 11:22

Mollov написа:
Bogat-Beden написа:П>С Докато ти се усмихват 20на годишни-горе главата :smoke:

Ae то мое да е от съжаление или учтивост към по-възрастен... не знае човек... :D

:mhihi:

Неизбежна раОта!Мен само ме е яд, че организмът трупа по-лесно килца и ги сваля все по-бавно! :confused: Имам вече 2-3 бели косъма(35 год.) , но това не ме притеснява...
Все повече се заглеждам по MILF-чета :lol: , а пък малолетките се заглеждат още, та не сме за изхвърляне!
Всяка възраст си има хубавите страни-натрупан опит и т.н... :yes:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 28 Юли 2012, 15:56

titto написа:Имам вече 2-3 бели косъма(35 год.) , но това не ме притеснява...
Все повече се заглеждам по MILF-чета :lol: , а пък малолетките се заглеждат още, та не сме за изхвърляне!
Всяка възраст си има хубавите страни-натрупан опит и т.н... :yes:

2-3 щом са няма проблем. Аз на 25 ве4е огромно бяло петно на брадата си
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 28 Юли 2012, 16:53

:)
Изображение
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 28 Юли 2012, 18:48

Картите за членове да имат и отстъпка за вестник "Трета възраст" :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 28 Юли 2012, 19:01

boksioraE39 написа:Картите за членове да имат и отстъпка за вестник "Трета възраст" :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah:

Ех га бехме млади и зелени ... са сме само зелени :mrgreen:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Юли 2012, 13:43

Бе напълнях,ама пак почвам на фитнес,иначе съм си екстра...аааа.и косата ми малко избега та се налага да играе машинката до кожа

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 30 Юли 2012, 13:55

Я не се оплаквайте! Нали сме все още от правилната страна на тревата! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 31 Юли 2012, 16:19

Малко в духа на темата -
Изображение
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 02 Авг 2012, 11:18

Доста време се чудих какво да напиша в тая тема, че имам и аз размишления от известно време... Човека дето ме гледа от снимките преди 10г определено не е същия като този в огледалото. С всички плюсове и минуси, важното е това да се приема с достойнство. Няма нищо недостойно в това да ти шляпат бузите под очилата, недостойно е да продължиш да ги наместваш, вместо да си вземеш модел, който няма да ти шляпа ... така да се каже.
Never mistake motion for action...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Авг 2012, 15:24

Leon написа:Доста време се чудих какво да напиша в тая тема, че имам и аз размишления от известно време... Човека дето ме гледа от снимките преди 10г определено не е същия като този в огледалото. С всички плюсове и минуси, важното е това да се приема с достойнство. Няма нищо недостойно в това да ти шляпат бузите под очилата, недостойно е да продължиш да ги наместваш, вместо да си вземеш модел, който няма да ти шляпа ... така да се каже.

да си сменя очилата викаш... мисля, че имам идея...

по- темата- идеята ми беше, че независимо че се не се чувствам и определено не изглеждам на годините си- се появяват неща черно на бяло които знам че преди не са били така. и си давам сметка че кривата е надолу, а не нагоре. аз проблем с това нямам, но ме обхваща леко безпокойство че ако сега е така, после ще е по-страшно. а не съм от глупавите и обичам да посрещам нещата със широко отворени очи. това на което се надявам е природата да се погрижи за душевния ми мир да ми е комфортно и да бъда след 20-30 години един щастлив чичка оплел си всичките житейски кошници и яхнал големия мотор да хвърчи по път #66 :)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата