Сериозен проблем със спирачките е39 !!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- vladypetrov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ е39 2001г.
Сериозен проблем със спирачките е39 !!!
Здравейте колеги, имам много сериозен проблем със спирачките на моето БМВ. Моделът е е39 2001г. 525, та проблемът е следния значи от известно време започно педалът на спирачките да се удървя прави го не всеки път докато карам но го прави и понякога трудно спирам. Значи смених вакум помпата, пак не се реши проблема, смених всички маркучета пак прави същия проблем, вакумите да проверени и вече не зная какво може да е ... Дайте ми някакъв съвет ако някои е има същия проблем. Мерси предварително!
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Re: Сериозен проблем със спирачките е39 !!!
По принцип,когато влезне вода в сервото се получава същото.Там където е то(левият филтър на купето) има един дренаж,който много често се запушва с мръсотия,листа и т.н.При дъждовно време,с дренажа запушен,задължително се пълни.Ако не е валяло скоро.....може и от миене.
Върпосът е,че щом сте сменили почти всичко по вакуумната система,би трябвало да сте видели ако е било под вода.
Значи остава самото серво
Върпосът е,че щом сте сменили почти всичко по вакуумната система,би трябвало да сте видели ако е било под вода.
Значи остава самото серво

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Съвсем скор имаше същия случай на Е34 и се оказа сервото както колегите по-горе написаха.
- Toni E36
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-E39; Yamaha R6 /06
NAPSTERS написа:серво!
Колкото и да не ми се искаше и моето серво даде багаж по същия начин

0895600722
- vladypetrov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ е39 2001г.
Как варви като цена това серво ?
- kruz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Х1 2021 г.
vladypetrov написа:Здравейте колеги, имам много сериозен проблем със спирачките на моето БМВ. Моделът е е39 2001г. 525, та проблемът е следния значи от известно време започно педалът на спирачките да се удървя прави го не всеки път докато карам но го прави и понякога трудно спирам. Значи смених вакум помпата, пак не се реши проблема, смених всички маркучета пак прави същия проблем, вакумите да проверени и вече не зная какво може да е ... Дайте ми някакъв съвет ако някои е има същия проблем. Мерси предварително!
Колега оправи ли спирачките и ако да как аз имам същия проблем но съм с Е 46.Мерси.
- Toni E36
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-E39; Yamaha R6 /06
vladypetrov написа:Как варви като цена това серво ?
Колега според зависи при кого търсиш, аз чух цени от 60лв до 240лв така че кой как се ореди касмет !!!

0895600722
8 мнения
• Страница 1 от 1