Техничеки въпрос относно Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- vladypetrov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ е39 2001г.
Техничеки въпрос относно Е39
БМВ Е39- 2001г. 525Д....Колеги здравейте искам да попитам какво трябва да сменя след като задните колела са с лек разкрач в страни, и другия въпрос когато карам и минавам от ниска към по висока предавка или обратното се чува едно дрънчене (желязо в желязо ) от доло под колата, казаха ми,че за 1-вия проблем трябва да сменя "СЕЛЕНОВИ ВТУЛКИ" за да се оправи разкрача на задните колела, а за 2-рия проблем "ВИСЯЩ ЛАГЕР" на кардана. Това ли ще реши проблемите ми и ако може дайте съвети какви да бъдат и каква е цената на тези части. Мерси предварително
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Техничеки въпрос относно Е39
По първия въпрос - обикновено тези "буренца" са виновни за разкрача. Но при мен проблема беше съвсем различен, от дясно разбит шарнир на кривия носач, отляво разбит лагер с луфт. Та това ме навежда на мисълта че не само от втулките се разкрачва задницата. Провери си задното окачване, не е като да няма какво да се разбие 

- vladypetrov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ е39 2001г.
Ами да ще кажа на майстора да ми прегледа всичко което може да се е износило отзад на окачването. Мерси
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
По първия проблем виж тази тема: viewtopic.php?f=35&t=263723&hilit=%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B0
По втория, възможно е да е висящия лагер, но трябва да се види - другото е гадаене.
По втория, възможно е да е висящия лагер, но трябва да се види - другото е гадаене.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
4 мнения
• Страница 1 от 1