HHO система
Модератор: bum_bum
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Re: HHO система
Чета от няколко дни и двете теми за HHO и се чудя дали не го бъркате с НЛО - всеки е чувал за него, но никой не го е виждал!
Как не се появи един колега да каже - доволен/недоволен съм?
Извода за мен е, че прецакания няма да си признае. В този смисъл и по отношение на елементарните физични закони подкрепям мнението на K_Ilkov, kirililiev и adovet.
Защо в комерсиалната тема от 19 юли до днес се говори за дино тест и още не е направен? Дори се повдигна въпроса за цената на диното, а съм сигурен, че това е най-малкия проблем, защото не един от нас познава Ицо от Хеед и знаем, че за този "специален" случай със сигурност ще има отстъпка.

Извода за мен е, че прецакания няма да си признае. В този смисъл и по отношение на елементарните физични закони подкрепям мнението на K_Ilkov, kirililiev и adovet.
Защо в комерсиалната тема от 19 юли до днес се говори за дино тест и още не е направен? Дори се повдигна въпроса за цената на диното, а съм сигурен, че това е най-малкия проблем, защото не един от нас познава Ицо от Хеед и знаем, че за този "специален" случай със сигурност ще има отстъпка.

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
adovet написа:daddy_ написа:Не искам да вземам ничия страна и да се заяждам с никого, ама...K_Ilkov написа:...
eдит
реших да погледна темата както ни посъветва
ако под тест разбираш, че той предлага да ми монтира на колата системата и да видим дали ще съм доволен ... незнам просто кво да кажаHHO-life написа:Колега предлагам ти следно:
Идваш следващата седмица в София. Аз взимам една системи и отиваме на дино с твоята кола. Системата няма да бъде монтирана в колата, но ще и подава Браунов газ и ще черпи ток от нея.
Така тъкмо няма сега да ти казвам някакви приблизителни цифри а направо ще видиш точните резултати.
Ако ти харесат резултатите ще си избия дино теста и двете бири ако не, здраве да е. Ще се радвам да викнем и хора от форумът за да е и като реклама за мен.
В събота ще съм със сиво Е46 98 и ще се радвам да дойдеш
П.С.
Ако има някой колега които иска да направим тестовете с неговата кола с по-голям дизел примерно 2.0 ще е още по-добре.
П.С. 2
За измерването на икономията на стенд съм силно скептичен, но да видим.
Вместо наистина да търкате клавиатури и да залагате не знам си кво, че не работи, некой да иде да види и после да напише тука "Пробвах и е пълен ташак" или "Пробвах и ми даде еди каква си икономия"
Koлегата дето ги предлага каза, че става да слагаме и да тестваме и ако не ни харесва да махаме системата и щял да си удържа само за монтажа - 100лв. Аз пари за да си прави някой друг реклама не хвърлям
Ок колега забрави за парите ела да сложим и да тестваш - тестваме както искаш.
Покарай примерно една седмица ако си доволен ще ми я платиш ако не си, свалям я и всеки по живо по здраво без да съм докоснал и една стотинка от джоба ти!
Сагласен?

Alexch написа:Чета от няколко дни и двете теми за HHO и се чудя дали не го бъркате с НЛО - всеки е чувал за него, но никой не го е виждал!Как не се появи един колега да каже - доволен/недоволен съм?
![]()
Когато има недоволен клиент той винаги звъни на човека които му е продал даденото нещо и ако няма адекватна отсрещна реакция винаги намира начин да направи антиреклама. Тоест един недоволен да имаше в този форум от мен щяхте да разберете! Има купища теми за некоректни търговци.
Ако един клиент е доволен не се обажда почти никога.
Физиката си е физика и не е от най силните ми черти, но бих искал да поясня. Идеята не е колата да се движи само или предимно на браунов газ. В такъв случай щяхме да слагаме на всички няколко големи генератора който да черпят огромно количество енергия и в интерес на истината и аз не мисля че ще се получат нещата. Техниката която се използва при нас е да се генерира с малко енергия малко количество газ което да спомага за по-доброто изгаряне на горивото и едновременно с това да дава допълнителна мощ заради водорода и кислорода.
Ако на кола 2.3куб. сложим от система за над 3.0куб колата започва да харчи повече от преди системата да бъде монтирана! Това е така поради факта, че до едно определено количество газта подобрява горенето и увеличава КПД- то на гориво-въздушната смес. Но от едно определено ниво на горе покачването на КПД -то е много минимално докато натоварването на алтернатора си остава почти правопропорционално на произведена газ/ изразходена енергия. При много системи не е сметнат този фактор и те са направени просто да бълват Браунов газ с идеята "колкото повече толкова повече". От там идват и много различни мнения дали една такава система е ефективна.
Защото предложих на няколко човека и те не ми отговориха! Не се дърпам от тестове даже напротив вече ми омръзна да чета не верни нападки към мен. Искам просто колата да е неутрална за да няма после …….

Не знам или продавача е несериозен или има нещо нередно, но ако аз се опитвах да правя бизнес със такива спорни продукти първата ми работа ще е да отделя едни 100 кинта за дино. Аз също следя темата и както каза колегата Alexch вече един месец няма време за дино - е явно системите се купуват и така.. 

bioz написа:Не знам или продавача е несериозен или има нещо нередно, но ако аз се опитвах да правя бизнес със такива спорни продукти първата ми работа ще е да отделя едни 100 кинта за дино. Аз също следя темата и както каза колегата Alexch вече един месец няма време за дино - е явно системите се купуват и така..
Да, не се оплаквам

Само ме натъжава факта, че нямам клиенти от форума, но и това време ще дойде. Днеска се разбрах с един колега да му я сложа безплатно следващата седмица да пробва и да си даде мнението. Пуснах предложение на "adovet" понеже е доста негативно настроен и ще се радвам да го убедя в ефективността на системата. Ако се навият след това и на дино ще им закарам колите

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
HHO-life написа:Alexch написа:Чета от няколко дни и двете теми за HHO и се чудя дали не го бъркате с НЛО - всеки е чувал за него, но никой не го е виждал!Как не се появи един колега да каже - доволен/недоволен съм?
![]()
Когато има недоволен клиент той винаги звъни на човека които му е продал даденото нещо и ако няма адекватна отсрещна реакция винаги намира начин да направи антиреклама. Тоест един недоволен да имаше в този форум от мен щяхте да разберете! Има купища теми за некоректни търговци.
Ако един клиент е доволен не се обажда почти никога.Извода за мен е, че прецакания няма да си признае. В този смисъл и по отношение на елементарните физични закони подкрепям мнението на K_Ilkov, kirililiev и adovet.
Физиката си е физика и не е от най силните ми черти, но бих искал да поясня. Идеята не е колата да се движи само или предимно на браунов газ. В такъв случай щяхме да слагаме на всички няколко големи генератора който да черпят огромно количество енергия и в интерес на истината и аз не мисля че ще се получат нещата. Техниката която се използва при нас е да се генерира с малко енергия малко количество газ което да спомага за по-доброто изгаряне на горивото и едновременно с това да дава допълнителна мощ заради водорода и кислорода.
Ако на кола 2.3куб. сложим от система за над 3.0куб колата започва да харчи повече от преди системата да бъде монтирана! Това е така поради факта, че до едно определено количество газта подобрява горенето и увеличава КПД- то на гориво-въздушната смес. Но от едно определено ниво на горе покачването на КПД -то е много минимално докато натоварването на алтернатора си остава почти правопропорционално на произведена газ/ изразходена енергия. При много системи не е сметнат този фактор и те са направени просто да бълват Браунов газ с идеята "колкото повече толкова повече". От там идват и много различни мнения дали една такава система е ефективна.Защо в комерсиалната тема от 19 юли до днес се говори за дино тест и още не е направен? Дори се повдигна въпроса за цената на диното, а съм сигурен, че това е най-малкия проблем, защото не един от нас познава Ицо от Хеед и знаем, че за този "специален" случай със сигурност ще има отстъпка.
Защото предложих на няколко човека и те не ми отговориха! Не се дърпам от тестове даже напротив вече ми омръзна да чета не верни нападки към мен. Искам просто колата да е неутрална за да няма после …….
ами господин бизнесменчо,като си толкова сигурен в системата си що жалиш пари за реклама????я плащай на някое дино,събери 20 човека заинтересовани от форума,направи им теста и повярвай бизнеса ти ще тръгне с пълна сила,веднага аз лично купувам 3 системи,имам колеги които също проевяват интерес,те ще купят,за няколко дни ще имаш поне 30-40 продажби,толкова ли нямаш 100-200 лв за тестове???отивай в първата заложна къща залагай бмв-то и се мятай да си доказваш теориите щом си толкова сигурен и имаш сертефикати,така се прави бизнес,не с недомлъвки и празни приказки.рискуваш и печелиш....а в твоя случая печалбата ще е грандиозна,за не познавам човек който не иска колата му да гори 40% надолу и да има 25% мощност нагоре.докато не докажеш на 100% думите си за икономия ти си оставаш поредния мошенник....и да,точно с чисто сърце ще ти казвам мошенник защото като си мишка и нямаш дупе да докажеш си си точно такъв.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ето, аз съм навит за тест с ТДС-а. 28-цата на тоя етап не бих ти дал да я барнеш
Отиваме на диното и мерим, после слагаме системата и пак мерим. Ако всичко е ток и жица и имам поне 15% увеличение на мощността ти плащам системата, монтажа и диното и си паля галошите с компакта, който вече харчи да кажем 3/100
А тоя с 28-цата на газ и водород.. що не си направи и една КЕРС система да прави ток и да продава на ЧЕЗ

Отиваме на диното и мерим, после слагаме системата и пак мерим. Ако всичко е ток и жица и имам поне 15% увеличение на мощността ти плащам системата, монтажа и диното и си паля галошите с компакта, който вече харчи да кажем 3/100

А тоя с 28-цата на газ и водород.. що не си направи и една КЕРС система да прави ток и да продава на ЧЕЗ

bum_bum написа:Ето, аз съм навит за тест с ТДС-а. 28-цата на тоя етап не бих ти дал да я барнеш![]()
Навит съм

Аз диното ще го оправя. Ще направим тест и за икономия
Вторник свободен ли си?

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
E kakва оферта си ми пуснал - ако не съм доволен да ти плата монтажа - 100лв. Това оферта ли е
Хем ще си изгубя цял ден време хем ще хвърля 100лв. на вятъра. Аз разбирам под оферта следното - идвам мериме преди монтажа и след монтажа. Ако е така както ти казваш ти плащам всичко, ако ли не си взимаш балбукитаторите и това е. Кви са тея недомлъвки и т.н. Ако беше убеден в това, което продаваш до сега да си го сложил на сумати коли ама нещо не си много убедителен.

adovet написа:E kakва оферта си ми пуснал - ако не съм доволен да ти плата монтажа - 100лв. Това оферта ли еХем ще си изгубя цял ден време хем ще хвърля 100лв. на вятъра. Аз разбирам под оферта следното - идвам мериме преди монтажа и след монтажа. Ако е така както ти казваш ти плащам всичко, ако ли не си взимаш балбукитаторите и това е. Кви са тея недомлъвки и т.н. Ако беше убеден в това, което продаваш до сега да си го сложил на сумати коли ама нещо не си много убедителен.
Колега май си пропуснал!?
HHO-life написа:adovet написа:daddy_ написа:Не искам да вземам ничия страна и да се заяждам с никого, ама...K_Ilkov написа:...
eдит
реших да погледна темата както ни посъветва
ако под тест разбираш, че той предлага да ми монтира на колата системата и да видим дали ще съм доволен ... незнам просто кво да кажаHHO-life написа:Колега предлагам ти следно:
Идваш следващата седмица в София. Аз взимам една системи и отиваме на дино с твоята кола. Системата няма да бъде монтирана в колата, но ще и подава Браунов газ и ще черпи ток от нея.
Така тъкмо няма сега да ти казвам някакви приблизителни цифри а направо ще видиш точните резултати.
Ако ти харесат резултатите ще си избия дино теста и двете бири ако не, здраве да е. Ще се радвам да викнем и хора от форумът за да е и като реклама за мен.
В събота ще съм със сиво Е46 98 и ще се радвам да дойдеш
П.С.
Ако има някой колега които иска да направим тестовете с неговата кола с по-голям дизел примерно 2.0 ще е още по-добре.
П.С. 2
За измерването на икономията на стенд съм силно скептичен, но да видим.
Вместо наистина да търкате клавиатури и да залагате не знам си кво, че не работи, некой да иде да види и после да напише тука "Пробвах и е пълен ташак" или "Пробвах и ми даде еди каква си икономия"
Koлегата дето ги предлага каза, че става да слагаме и да тестваме и ако не ни харесва да махаме системата и щял да си удържа само за монтажа - 100лв. Аз пари за да си прави някой друг реклама не хвърлям
Ок колега забрави за парите ела да сложим и да тестваш - тестваме както искаш.
Покарай примерно една седмица ако си доволен ще ми я платиш ако не си, свалям я и всеки по живо по здраво без да съм докоснал и една стотинка от джоба ти!
Сагласен?

- adovet
- старши ентусиаст
-
Taka съм съгласен. Как ще стане работата?
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
И аз имам сериозен интерес към такава система. Каква разлика в разхода да очаквам от М57 3.0 дизел 184 коня? В момента смесения разход е около 10л на 100 км. Причината да не съм монтирал такова нещо досега е, че само се говори за икономия и повишаване на кпд, но не съм видял нищо конкретно.

adovet написа:Taka съм съгласен. Как ще стане работата?
Идваш следващата седмица слагаме ти системата и се возиш една седмица и сам си преценяваш дали си доволен или не. Ако си доволен задържаш системата и ми я плащаш ако не си ми я връщаш без да си дал и стотинка!

- adovet
- старши ентусиаст
-
HHO-life написа:adovet написа:Taka съм съгласен. Как ще стане работата?
Идваш следващата седмица слагаме ти системата и се возиш една седмица и сам си преценяваш дали си доволен или не. Ако си доволен задържаш системата и ми я плащаш ако не си ми я връщаш без да си дал и стотинка!
Кой ден да е колега? Също така до колко ще ми се намали разхода на гориво, и предполагам, че няма да имам поражения по колата?
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Ей, българи, аре стига сте хапали човека без да имате и най-малкото основание, още повече да му обяснявате как да си прави бизнеса и да не жали 100лв. Всеки има право на свое мнение, но все пак нека има и взаимно уважение. Достатъчно коректен е Дани и не мисля че сте прави да се отнасяте така с него!!!
И между другото - като сте скептични защо въобще се занимавате с това ?! Продължавате си напред и толкова.
Нещо напоследък ми е писнало от наща държавица и за съжаление мижитурките в нея (не говоря за никого тук!) и затова съм толкова остър. Моля да ме извините.
И между другото - като сте скептични защо въобще се занимавате с това ?! Продължавате си напред и толкова.

Нещо напоследък ми е писнало от наща държавица и за съжаление мижитурките в нея (не говоря за никого тук!) и затова съм толкова остър. Моля да ме извините.