Въпрос относно лайсната на ASC-то
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Смених си цялата част под климатика, щото беше бая одраскана и се получи нещо такова:

Проблема е, че чак когато свалих лайстната и копчето за ASC-то, установих, че новата част е различна. Малко по-тясен е отвора и е на решетки и старата лайсна не пасва, нито пък копчето.
За копчето на ASC-то ми е все тая, дори и да изгоря с него, но това празно място искам да го затворя.
Кажете ми, че мога да си купя само лайсната, иначе ще се гръмна.
В реал оем виждам, че има отделни лайсни, но те са за старата част която имам, демек тази:

...та се питам, има ли и отделни лайсни за новата част, която смених?
Отзад номера е 51168268887.А и 51168268888.9

Проблема е, че чак когато свалих лайстната и копчето за ASC-то, установих, че новата част е различна. Малко по-тясен е отвора и е на решетки и старата лайсна не пасва, нито пък копчето.
За копчето на ASC-то ми е все тая, дори и да изгоря с него, но това празно място искам да го затворя.
Кажете ми, че мога да си купя само лайсната, иначе ще се гръмна.
В реал оем виждам, че има отделни лайсни, но те са за старата част която имам, демек тази:

...та се питам, има ли и отделни лайсни за новата част, която смених?
Отзад номера е 51168268887.А и 51168268888.9

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Колега, сложил си фейслифтова лайсна на твоята която е преди фейса. Вариант ти е да търсиш копче асц/дсц от фейс което е цяло и ще запълни тази дупка, НО там има разлика в буксите от преди и след фейса. Бутона не е ръг и тръг а трябва да се пренаредят кабелите. Тук някой ако знае точно как да казва. Разликата е в броя кабели, на едната букса са 3 а на другата 4.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Re: Въпрос относно лайсната на ASC-то
Колега, ако не е тайна от къде купи капачетата, че и аз искам да сменя мойте и цена да ми кажеш, ако може. 

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
cHaunepucTa написа:Колега, ако не е тайна от къде купи капачетата, че и аз искам да сменя мойте и цена да ми кажеш, ако може.
Да ме поправи колегата, ако грешна , но май е купил цялата конзолка, а не само капачетата.
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
Tя моята кошница е фейска, не знам кво съм купил да ти кажа.
Всичко си пасна перфектно и седи супер, просто лайсната от старата конзола е различна. Отпред е цяла, но отзад като я обърнеш е на блокчета и е леко по-дебела и не влиза в новата конзола.
За копчето на асц-то не ми дреме, искам да сложа лайсна някаква, но не намирам никакъв номер в реал оем. Излиза ми за всяка кола една и съща схема с лайсни, които не ми вършат работа.
Иначе, смених цялата конзола. Мислех да сменя ако мога само капачетата, но не се продават отделно, а и не бяха само те одраскани.
Като свалих конзолата, беше омекнала като кашкавал и почти всички краища бяха счупени или на мармалад.
Задната част на лайсната където е копчето на асцто ми се разпадна в ръцете.
Всичко в ибей купих и то на половина на цената в бмв. Там ми искаха над 100 евро за 2те части (долната конзола - 70 евро...)
Взех първоначално само горната част, тя е плъг и плей, отваряш капачето, хващаш го и дърпаш и излиза цялото "чекмедже".
Но си заслужава, интериора се променя тотално. И лайсните в купето като я взех колата, бяха одрани, все едно мечка е карала колата и след като ми сложи Бабуна карбоново фолио, направо все едно друга кола бях взел.
Всичко си пасна перфектно и седи супер, просто лайсната от старата конзола е различна. Отпред е цяла, но отзад като я обърнеш е на блокчета и е леко по-дебела и не влиза в новата конзола.
За копчето на асц-то не ми дреме, искам да сложа лайсна някаква, но не намирам никакъв номер в реал оем. Излиза ми за всяка кола една и съща схема с лайсни, които не ми вършат работа.
Иначе, смених цялата конзола. Мислех да сменя ако мога само капачетата, но не се продават отделно, а и не бяха само те одраскани.
Като свалих конзолата, беше омекнала като кашкавал и почти всички краища бяха счупени или на мармалад.
Задната част на лайсната където е копчето на асцто ми се разпадна в ръцете.
Всичко в ибей купих и то на половина на цената в бмв. Там ми искаха над 100 евро за 2те части (долната конзола - 70 евро...)

Но си заслужава, интериора се променя тотално. И лайсните в купето като я взех колата, бяха одрани, все едно мечка е карала колата и след като ми сложи Бабуна карбоново фолио, направо все едно друга кола бях взел.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Само лайсна да скриеш дупката в "новата" конзола няма да намериш.
Варианта е да си вземеш копче за ASC което е цяло и е за тази конзола.
Иначе старата ти конзола се води суйтч унит, където има повече бутони, освен ASC/DSC. Там вече имаш бъзможност да скриваш дупките на местата, където няма бутони.
Иначе старата ти конзола се води суйтч унит, където има повече бутони, освен ASC/DSC. Там вече имаш бъзможност да скриваш дупките на местата, където няма бутони.

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
BoqnZubarev написа:Само лайсна да скриеш дупката в "новата" конзола няма да намериш.
Аз и на такова копче съм навит, но нищо не намирам в реал оем...
В краен случай ще я продам за 40тина евро и другата конзола в бмв ще я взема.

- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
makaveli316 написа:BoqnZubarev написа:Само лайсна да скриеш дупката в "новата" конзола няма да намериш.
Аз и на такова копче съм навит, но нищо не намирам в реал оем...
В краен случай ще я продам за 40тина евро и другата конзола в бмв ще я взема.
Колега не съм сигурен, но конзолата с по-широките бутони които се редят е от преди фейса! Защо си бил с такава щом си с фейс? Поправете ме ако греша. Иначе просто потърси в ибей копче АСЦ което е по цялата ширина на дупката. Има колко щеш, но там трябва да видиш дали ще сработи бутона или ще иска пипане по кабелите.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- dido0o```
- ентусиаст
-
BoqnZubarev написа:Само лайсна да скриеш дупката в "новата" конзола няма да намериш.
Тъкмо обратното. Старата конзола му е била с отделни дупки за различните видове копчета. Новата му конзола е за т.нар. switch unit. Които представлява цял модул с наредени копчета на него. Затова и когато е проверявал за нова частта, са му казали по-висока цена защото тази конзола е по-скъпа. В реалоем разликата ако не се лъжа е към 45-50 долара между двете конзоли.
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
dido0o``` написа:BoqnZubarev написа:Само лайсна да скриеш дупката в "новата" конзола няма да намериш.
Тъкмо обратното. Старата конзола му е била с отделни дупки за различните видове копчета. Новата му конзола е за т.нар. switch unit. Които представлява цял модул с наредени копчета на него. Затова и когато е проверявал за нова частта, са му казали по-висока цена защото тази конзола е по-скъпа. В реалоем разликата ако не се лъжа е към 45-50 долара между двете конзоли.
Аха, ясно. Е аз съм се объркал явно. Благодаря за пояснението.
Значи това което му трябва сега е : Цък ?

- dido0o```
- ентусиаст
-
BoqnZubarev написа:Аха, ясно. Е аз съм се объркал явно. Благодаря за пояснението.
Значи това което му трябва сега е : Цък ?
Да за сегашната конзола му трябва това. Продават се в ebay евтини суичове само с ASC. Друг е въпроса, че както казаха вече колегите двете копчета се различават и трябва пренареждане. Всъщност не съм сигурен, но мисля че ASC копчетата, които са към суич юнит са дву-степенни (което не знам дали има значение

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
Ясно, значи ми трябва суич юнита, който обаче е доста скъпичък. Гледам го нов е некви луди пари, а в ибей намерих, но е между 40 и 50 евро.
Снощи след ровене в нета, намерих чисто нова конзола като моята старата с отделните копчета и мисля да я взема, 37 евро е и ще си взема и лайсната отделно, която е няколко евро.
Така ще съм сигурен, че ще ми работи и асц копчето.
А тази другата конзола ще видя да я продам, тя е чисто нова, само веднъж слагана и едно 40 евро ще и взема.
П.П Само не разбирам как може да е такава разликата в цената между двете конзоли, при положение, че като ги сложиш една до друга, са една и съща пластмаса. Луда работа....
Снощи след ровене в нета, намерих чисто нова конзола като моята старата с отделните копчета и мисля да я взема, 37 евро е и ще си взема и лайсната отделно, която е няколко евро.
Така ще съм сигурен, че ще ми работи и асц копчето.
А тази другата конзола ще видя да я продам, тя е чисто нова, само веднъж слагана и едно 40 евро ще и взема.
П.П Само не разбирам как може да е такава разликата в цената между двете конзоли, при положение, че като ги сложиш една до друга, са една и съща пластмаса. Луда работа....

12 мнения
• Страница 1 от 1