ABS блок за BMW E39 530d модел 2000 193 к.с.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- desecrator
- Потребител
-
ABS блок за BMW E39 530d модел 2000 193 к.с.
Здравейте колеги,
Нов съм във форума.
Както предполагам - повечето вече са се опарили от въпросният блок, след ходене по мъките 2-3 проби за ремонт закупуване на блок 2-ра ръка който естествено беше повреден, за щастие го приеха обратно като рекламация, реших да пробвам за закупя такъв блок от e-bay.
Бихте ли ми казали дали този блок пасва на моето BMW, тъй като не съм на "ти" с немският език, модела на Bosch който е в момента и с който дойде колата е 265900001.
това е линка - http://www.ebay.de/itm/ABS-ASC-Steuerge ... 5b596#shId
За малко да забравя правени замервания на датчиците в оторизиран сервиз, от там потвърдиха на 100% че проблема е в блок-а но за нов ми обявиха цена от около 1300 лв. ако не ме лъже паметта.
Сърдечни благодарности
Нов съм във форума.
Както предполагам - повечето вече са се опарили от въпросният блок, след ходене по мъките 2-3 проби за ремонт закупуване на блок 2-ра ръка който естествено беше повреден, за щастие го приеха обратно като рекламация, реших да пробвам за закупя такъв блок от e-bay.
Бихте ли ми казали дали този блок пасва на моето BMW, тъй като не съм на "ти" с немският език, модела на Bosch който е в момента и с който дойде колата е 265900001.
За малко да забравя правени замервания на датчиците в оторизиран сервиз, от там потвърдиха на 100% че проблема е в блок-а но за нов ми обявиха цена от около 1300 лв. ако не ме лъже паметта.
Сърдечни благодарности
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Re: ABS блок за BMW E39 530d модел 2000 193 к.с.
Влез във важните теми (най-отгоре) и ще се изненадаш колко информация има там 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
desecrator написа:Здравейте колеги,
Нов съм във форума.
Сърдечни благодарности
Този линк който си дал не е за НОВ модул,а за втора употреба,за който продавача изрично казва ,че НЕ ДАВА ГАРАНЦИЯ че работи

Ти наистина ли си помисли че ще купиш нов модул за 78 евра ?

- desecrator
- Потребител
-
Здравейте,
Естествено че не съм си мислил за нов
, не знам защо така си преценил, а за това че не дава гаранция - благодаря за уточнението, за това и поисках помощ, понеже не разбирам немски.
Благодаря. Ще прегледам темите.
Естествено че не съм си мислил за нов

Благодаря. Ще прегледам темите.
- TERLIKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
- Мечтае да кара: Alpina D5
сега ако купя такъв нов някой от форума занимава ли се с програмирането им
1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.
5 мнения
• Страница 1 от 1