HHO система

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е46 facelift
Мечтае да кара: Е90
Детайли за колата: E46 318i N42 143h.p.

Re: HHO система

Мнение от nedbmw » 22 Сеп 2011, 16:32

Нека и аз да изкажа мнение,относно брауновия газ,та ако няма корекция на основното гориво или по точно да се намали и то с процент такъв ,който се и вкарва газта,икономията няма да е кой знае каква ,най много 20% и то при дизела ,щото е калпаво гориво.Имаше един добавяше пропан бутан в аудито си тези дето са с В-е образния мотор дизеловия.Но той го добавяше по примитивен начин, когато шофира извън града с един ел. клапан за газ и през една малка дюзичка за да намали налягането вкарваше в смукателния колектор газта и според него тази добавка му сваля около 2-2,5 л на 100км.Виждал съм още преди две три години едни руска фирмичка да предлага такива генератори за HHO но в комплекта си имаше и електроника, която при задействане на генератора за газта автоматично намалява отвореното положение на дюзите (милисекундите) до такова положение ,че да не се преобедни много сместа и с това да прекрати запалването в цилиндрите.Пък то и зависи какво КПД има генератора за Брауновия газ гледам последните модели имат по модерна електроника с която тока от генератора го правят високочестотен и с това увеличават производителността на клетката.Но за да си монтира,човек такава инсталация трябва да се купи от сигурен източник и то проверен ,щото има и много шмекери.Най вероятно и двигателите с такава система,ако не са направени с неръждаеми сегменти,а и цилиндри влагата при изгарянето може да ги накара да корозират,но за това не съм сигурен ,щото не съм видял разглобен двигател работил с такова гориво.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 16 Мар 2012, 19:15

Не се ли появи някой, който да си е сложил такава клетка и да сподели впечетления?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: е30 s38b38 turbo

Мнение от doko » 16 Мар 2012, 22:05

Един мой приятел сложи клетка негово производство на форд сиера 1.8тд и резултата е минус 1литър на сто не си заслужава засега по- добре е да си меша нафтата с масълце и по тънкана му излиза :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 332i
Детайли за колата: E36 red coupe 3,2 stroker

Мнение от penev » 11 Апр 2012, 19:18

Аз имам няколко познати влезли в този филм, но все още няма резултат. Само ги чакам да :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тази тема не е ли АНТИтуниг. Може би е за Извън темата...
Моля не ми пишете съобщения! Вече не влизам в този форум.

Потребител
Аватар

Мнение от HHO-life » 18 Юли 2012, 16:43

Здравей те колеги!
Ако имате не доизяснени въпроси по темата ми пишете.
Мога да показвам на живо коли работещи на ННО ако имате интерес !

Мога да ви предложа и още инфо:
viewtopic.php?f=63&t=304768
http://www.hho-life.com/
http://www.facebook.com/HHOLife
Tel: 0878-670-773
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 24 Юли 2012, 14:18

HHO-life написа:Здравей те колеги!

не бе всичко е ясно

1. ти си поредния зарибител
2. мнението ти е комерсиално
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 24 Юли 2012, 21:15

HHO-life написа:Здравей те колеги!

А съгласен ли си за проверка на дино стенд преди/след и също проверка на разхода от капачка до капачка при каране на един и същ маршрут преди/след. И ако данните не са това което казваш какво правим :wave:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Юли 2012, 21:37

С комерса няма проблем, защото колегата си е платил реклама като гледам. Иначе за опита с диното и разхода по темпомат и аз съм навит. :mhihi: Даже може да качим и един нотариус да удостовери резултата.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 24 Юли 2012, 22:31

кви нотариуси кви динота,човека кара на вода хибридно бмв,че и на дестилирана,убил е петролните магнати,свързвайте се с него незабавно.моята 316-ка гори 7,с малко водно хибридна технология с 40% надолу гори 5,с две хапчета в резервоара пада на 2.....са се чудя ако хакна една добавка дали няма да скъса кардана от сила и дали няма да прелее резервоара като вземе да го връща :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 25 Юли 2012, 7:38

Между другото имаше някакъв дето се регистрираше масово по форумите и си рекламираше уредбите като се представяше за много доволен клиент. Доста хора изгоряха. :idea:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Юли 2012, 8:45

в тоя ред на мисли ...

bum_bum написа:С комерса няма проблем...

аз смятам, че с комерса има проблем
проблема, е че се предлага продукт със съмнителен ефект и качества
без да е от значение, мисля, че и твоето мнение е такова

знам, че едва ли е от твойте компетенции, но нима такава е политиката на клуба
като си плаща може да си рекламира и най-скапания и измислен продукт ...
и още - тука дори не става въпрос просто за реклама а за агитация в технически подфорум какъвто уж е този ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Юли 2012, 9:36

Според мен си прав, но както казваш не е от моята компетенция да реша еднолично подобно нещо. За това ще повдигна въпроса в модераторския форум.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Юли 2012, 10:28

Вместо да се чудите как да се заяждате и дори да обиждате без изобщо да имате основание за това, погледнете комерс темата на човека... там се води дискусия както за дино стенд, така и за извършване на тестове и какво ли още не... тоест вместо да си проветрявате устите (в случая пръстчетата), проверете за какво иде реч и тогава бъдете компетентни. Когато тестовете и резултатите говорят, тогава и "форумните богове" трябва да замълчат. Независимо дали резултатите са положителни или отрицателни.

viewtopic.php?style=2&f=63&t=304768&start=60

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 25 Юли 2012, 13:15

Mollov написа:Вместо да се чудите как да се заяждате и дори да обиждате без изобщо да имате основание за това, погледнете комерс темата на човека... там се води дискусия както за дино стенд, така и за извършване на тестове и какво ли още не... тоест вместо да си проветрявате устите (в случая пръстчетата), проверете за какво иде реч и тогава бъдете компетентни. Когато тестовете и резултатите говорят, тогава и "форумните богове" трябва да замълчат. Независимо дали резултатите са положителни или отрицателни.

viewtopic.php?style=2&f=63&t=304768&start=60

Идеята е, че до сега нито тестове нито резултати има. Участвам и следа дискусията в платената му обява.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Юли 2012, 13:30

Мнението ми беше на общо основание, не директно насочено към теб... далеч съм от намерението да защитавам "комерсиалния потребител", но типично по български скептицизмът е на водеща позиция и определено не това е начина. Човека явно има желание да покаже, че при него нещата работят (как, защо, кога и т.н. - при тестовете ще се разбере), така че вместо да се говорят глупости, може би е по-добре да се види какво точно се случва.

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning