Аларми за баварци
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- kasiel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 525д
Аларми за баварци
Кои според вас са най добрите аларми? Има ли нещо ново на пазара, или всичко е мижай да те лажем!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
sieg написа:За кво ти е аларма бе? Освен за да ти вдига прозорците![]()
Я кажи някой жичкаджия дето да ми направи да ми се вдигат и без аларма прозорците

- Новини
-
Ако не се лъжа моторчетата на Е36-ците с комфорт модул \express windows\ са с краен прекъсвач. Това ти дава малко свобода на действие. Автоматичното вдигане до горе на прозореца се задейства чрез натискане до долу на копчето (втора степен на натискане). Ако копчето праща отделен едноимпулсен сигнал към комфорт модула то проблема е наполовина решен. Централното трябва да може да подаде такъв сигнал вместо копчето. Въпроса е, че копчетата ми изглеждат твърде крехки за да търчи по тях 12 волта ток а централното ще излупа баш такъв. Направете една физзарядка с мултицет в Е36-цата и вижте дали през копчетата се въртят 12 волта и маса и дали при крайно натиснато копче нагоре има отделен сигнал към комфорт модула. После пишете резултата тука и ще мислим.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми той Войков ми каза че ша стане като се задържи бутона за заключването по продължително, ама и той се изуми като видя че резултат нямаше, но ще видим тъва което казваш и ти като се върна в София, че сега ставам морски 

8 мнения
• Страница 1 от 1