Аларми за баварци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525д

Аларми за баварци

Мнение от kasiel » 09 Юли 2006, 12:44

Кои според вас са най добрите аларми? Има ли нещо ново на пазара, или всичко е мижай да те лажем!

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 09 Юли 2006, 16:00

За кво ти е аларма бе? Освен за да ти вдига прозорците :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525д

Мнение от kasiel » 09 Юли 2006, 17:52

Как за кво!!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 09 Юли 2006, 20:17

sieg написа:За кво ти е аларма бе? Освен за да ти вдига прозорците :mhihi: :mhihi:

Я кажи някой жичкаджия дето да ми направи да ми се вдигат и без аларма прозорците ;) Имам комфортен модул ама сам неще, само от ключалката вдига, от ключа като заключвам обаче неиска не :roll:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 10 Юли 2006, 0:21

Димо,
дрънни една жица тия дни да го измислим решението на въпроса ти ;)

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 10 Юли 2006, 8:47

За такъв тип неща, препоръчвам Ванката от Дуневите долу на ЦСКА-Червено знаме... Наистина си го може човека...

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Юли 2006, 2:13

Ако не се лъжа моторчетата на Е36-ците с комфорт модул \express windows\ са с краен прекъсвач. Това ти дава малко свобода на действие. Автоматичното вдигане до горе на прозореца се задейства чрез натискане до долу на копчето (втора степен на натискане). Ако копчето праща отделен едноимпулсен сигнал към комфорт модула то проблема е наполовина решен. Централното трябва да може да подаде такъв сигнал вместо копчето. Въпроса е, че копчетата ми изглеждат твърде крехки за да търчи по тях 12 волта ток а централното ще излупа баш такъв. Направете една физзарядка с мултицет в Е36-цата и вижте дали през копчетата се въртят 12 волта и маса и дали при крайно натиснато копче нагоре има отделен сигнал към комфорт модула. После пишете резултата тука и ще мислим.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 11 Юли 2006, 7:57

Ми той Войков ми каза че ша стане като се задържи бутона за заключването по продължително, ама и той се изуми като видя че резултат нямаше, но ще видим тъва което казваш и ти като се върна в София, че сега ставам морски :)
Изображение

Назад към Извън Темата