Искам да заменя Навигацията със CD
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Искам да заменя Навигацията със CD
Здравейте, Наскоро си взех мечтаното возило е46 328Ci и още съм много бос в тази сфера 
Имам запитване относно следното.
в багажника съм с това оборудване:

мисля ,че му се вика мк2....
в купето е това:

Проблема ми е този :

Работи но не виждам какво става на дисплея ...
Отварях го всичко е на пръв поглед наред.. има си 5 волта на дривера за дисплея.. лентовите кабели са здрави.
отварях и дисплея няма никакъв проблем и там но не работи...
Та това ме дразни не разбирам какво правя...
Тук идва дилемата харесах си навигацията която е 16:9, но след като прочетох някой друга тема тук, разбрах,че трябва да сменям кабели.. понеже съм само със синята букса отзад.
трябва да програмирам мк-то и едни куп неща... та се отказах .
И въпроса ми е мога ли да заменя този модул примерно с такъв само с касетка или по-новото със CD-то което е....
Незнам дали има някакво значение но съм с Harman/Kardon
Или просто да си купя нов такъв модул......

Имам запитване относно следното.
в багажника съм с това оборудване:

мисля ,че му се вика мк2....

в купето е това:

Проблема ми е този :

Работи но не виждам какво става на дисплея ...
Отварях го всичко е на пръв поглед наред.. има си 5 волта на дривера за дисплея.. лентовите кабели са здрави.
отварях и дисплея няма никакъв проблем и там но не работи...
Та това ме дразни не разбирам какво правя...
Тук идва дилемата харесах си навигацията която е 16:9, но след като прочетох някой друга тема тук, разбрах,че трябва да сменям кабели.. понеже съм само със синята букса отзад.
трябва да програмирам мк-то и едни куп неща... та се отказах .
И въпроса ми е мога ли да заменя този модул примерно с такъв само с касетка или по-новото със CD-то което е....
Незнам дали има някакво значение но съм с Harman/Kardon
Или просто да си купя нов такъв модул......
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 535д-06г;
Re: Искам да заменя Навигацията със CD
Колега моята беше със същата навигация (малката),махнах я и сложих оригинално Бизнес СД,всичко е Plug and Play,махаш твоето и монтираш сд-то.
В "Продава" има цял комплект като твоя за 150лв, може и да се споразумеете с колегата за пониска цена само за плеяра.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Колеги май,ще трябва да си намеря точно такава като моята която е само със синята букса отзад или да сменя целият кабел.. както четох в друга тема...
Проблемът ми ,е че не ме дразни толкова ,че не изобразява нищо на дисплея ,а това ,че когато карам и вкл.въпросното нещо свири 10 сек. и започва да писука .. ПИТ...ПИТ...ПИТ....
Супер побъркващо е ... и не го прави винаги ,а не мога да разбера какво иска понеже не пише нищо на екрана ..дайте съвет от какво може да е това цирукане ,че ме побърква
не мога си се радвам на Хармана...
Проблемът ми ,е че не ме дразни толкова ,че не изобразява нищо на дисплея ,а това ,че когато карам и вкл.въпросното нещо свири 10 сек. и започва да писука .. ПИТ...ПИТ...ПИТ....
Супер побъркващо е ... и не го прави винаги ,а не мога да разбера какво иска понеже не пише нищо на екрана ..дайте съвет от какво може да е това цирукане ,че ме побърква

4 мнения
• Страница 1 от 1