бмв 523

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

бмв 523

Мнение от smurf13 » 17 Юли 2012, 20:17

здр. бмв маняци :wave: :mhihi: нов съм в форума и дано пиша темата на правилното място искам да си взема бмв 523 седан запознат съм с подробностите за модела но имам следния въпрос харесал съм ето това бмв http://www.cars.bg/u413185 някои от маняците може ли да ми каже дали познава собственика как са се грижили за тази красавица...абе с 2 думи историята на колата. Мерси предварително!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Re: бмв 523

Мнение от Alexch » 19 Юли 2012, 0:40

Добре дошъл! Нямам инфо за колата, но тази обява седи от мнооого време - поне половин година. Може би потенциалните купувачи се плашат от навъртяните километри, но 300к са нормални за тези години (по автокъщите всичките са въртяни и са дори на повече) и не са много за този мотор.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 19 Юли 2012, 10:52

Вземи с теб някой, който познава добре Е39, направете един тест драйф, диагностика и ако ти харесва - честито!
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 19 Юли 2012, 12:39

Тази кола има много хубави екстри. Като изключим навигацията има почти всичко други, даже и доста рядката екстра - комфортни седалки. На външен вид поне по снимките също е доста добре за тея години. Цената ми се струва супер ниска и колата би трябвало отдавна да е продадена. Предвид че колегите казват, че обявата седи от доста време, моя съвет е да внимаваш защото най-вероятно колата има сериозен проблем. Като гледам е автоматик, така че нищо чудно да има проблем със скоростите. Все пак си струва да се погледне според мен.
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 19 Юли 2012, 16:00

Е какво й много евтиното като за 523 '98 година :dunno:
"Като изключим навигацията" и още един куп екстри има почти всички други.
Добре изглжда колата на снимките, интересна ми е сервизната книжка дето я пише защо не я е снимал. 300хил. не са нищо за редовия шестак.
Ходи гледай, карай, ако ти хареса и цената те устройва знаеш как да процедираш.

п.с. И ако я вземеш разкарай тея гадни стелки.
Изображение

Назад към E39