Проблем с angel eyes

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39
Мечтае да кара: Яхта
Детайли за колата: BMW E39 3,0d

Проблем с angel eyes

Мнение от KoCcI » 19 Юли 2012, 8:09

Здравейте колеги

Имам проблем с ангелските очи от както купих автомобила допитах се до доста уж майстори ще ви обясня на кратко за проблема дано да има що годе лесно решение . Проблема е следния при пускане на габарити вместо да свети ангела светват мигачите според майсторите коалта влизала в авариен режим незнайно защо . Не съм от най компетентните и от скоро съм такава машина и затова се допитвам до вас . При пускане на ксенона(оригинален ксенон ако има знчение това ) мигачите спират но ангела пак не се пуска , страмно ми е да е са изгоряли сичките и 4 -те ринга дали има друго разрешение ? Възможно ли е при някакво правене на колата преди да са вързали по някакъв страмен начин габаритите или не възможно . Ако може да дадете съвет и наи вече добър електричар при който да отида ще има повод да почерпя . Благодаря предварително . Колата е 530д 2002 година новия ангел .

Поздрави.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: е39-528
Мечтае да кара: 7ма серия

Re: Проблем с angel eyes

Мнение от trafik_1 » 19 Юли 2012, 11:16

енжалите са по принцип само със 2 лампички не са със 4 можеш да ги провериш дали не са изгорели.Ако са изгорели можеш да вземеш лампички от централния плафон да пробваш.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525D Turing
Мечтае да кара: 530xd Turing

Мнение от shumito » 19 Юли 2012, 14:33

Здравейте,изгорели са крушките,затова светят мигачите

Потребител
Аватар

Мнение от KoCcI » 20 Юли 2012, 9:23

Здравйте
Значи трябва да я закарам да сменат крушките така ли ? А някакъв добър електричар да ми препоръчате кадето да ги смена и евентуално ако имате идея за цента оринтеровачна ? Мерси предварително .
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от KoCcI » 23 Юли 2012, 9:38

Здравейте колеги
За щастие имам развитие с проблема . Оказва се че ангела ми работи но супер слабо тоест явно има някаде късо според мен защото се вижда само на голямаа тъмнина има ли как сам да го отстрана този проблем или трябва да се ходи на чичо Доктор електричар . Мерси предварително

Поздрави .
Изображение

Назад към E39