cd changer проблем .
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- KoCcI
- Потребител
-
- Кара: BMW E39
- Мечтае да кара: Яхта
- Детайли за колата: BMW E39 3,0d
cd changer проблем .
Здравейте колеги
Имам следния проблем с Е39=ката ми в колата имам работещ чейнджер който се чува как се пуска но от таблото вътре нямам бутон за CD идеята ми е слочйно да няма някаква комбинация с която се пуска чейнджера или просто няма как да го подкарам , защото ме съмнява стари собственик или е сменял таблото или допълнително е слаган чейнджера . Благодаря предварително и се извинявам ако дублирам тема просто неможах да открия подобна .
Поздрави .
Имам следния проблем с Е39=ката ми в колата имам работещ чейнджер който се чува как се пуска но от таблото вътре нямам бутон за CD идеята ми е слочйно да няма някаква комбинация с която се пуска чейнджера или просто няма как да го подкарам , защото ме съмнява стари собственик или е сменял таблото или допълнително е слаган чейнджера . Благодаря предварително и се извинявам ако дублирам тема просто неможах да открия подобна .
Поздрави .
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Re: cd changer проблем .
Моето табло е такова:

Пускам си чейнджер с "Mode". С него си превключвам Радио -> CD, вероятно и касетка

Пускам си чейнджер с "Mode". С него си превключвам Радио -> CD, вероятно и касетка

- KoCcI
- Потребител
-
Здравей колега мойто табло е това от първите без монитор стадартното от горе касетка от долу малкия дисплей и копчетата не съм с монитор .
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
KoCcI написа:Здравей колега мойто табло е това от първите без монитор стадартното от горе касетка от долу малкия дисплей и копчетата не съм с монитор .
Няма значение с какво си, натискай копчето MODE и си изтегли упътването за колата от тук viewtopic.php?f=35&t=13124 , ще научиш много други неща

- KoCcI
- Потребител
-
5 мнения
• Страница 1 от 1