Прибиращи се ел. огледала
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Re: Прибиращи се ел. огледала
DiGital написа:Неса, там след 2003.03 са със лентови кабели някаква iBus система ли нещо такова.
Точно така и адски трудно се намират..преди 2 години ми отмъкнаха моите и няколко месеца си търсих...като гледам днес положението е същото - трудно се намират обикновенни, а такива с ел. прибиране си е направо мисия невъзможна...а преди фейса са 6 и 12 пинови кабели и там поне има врътки да се пренастроят ако някой е с 12-пина, а си вземе с 6...при мен само лентов върши работа...
Както и да е, ще се намерят, не е спешно...но е адски яка екстра.
oci написа:Е точно това е идеята аз монтирах такива огледала с модули за памет във вратите и сега работят от бутона за прибиране ГМ е кодиран за такива огледала, стъклата се вдигат и свалят с ключа, но не успявам да направя така, че да се прибират с ключа.
Програмирай модула на огледалата -> SPIEGELABKLAPPEN_GM
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
при мен се прибираха с всяко заключване и отключване на колата но нещо стана и сега само от копчето а като я закача на диагностика казва че не дава дастъп до тях или нещо от сорта
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2