Започнали ли са да си заминават пикселите от борда?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Започнали ли са да си заминават пикселите от борда?
Днес публикувах една снимка за фейсбук, че беше станало 40 градуса и като я увеличих на компютъра забелязах, че някои от пикселите от борд компютъра ми са по тъмни от другите - това нормално ли е? Гледах няколко теми във форума за точно такъв проблем при Е39 мисля беше, където тотално бяха изчезнали някои пиксели, та искам да попитам това ли е първият от симптомите на изчезването на пикселите (първо избледняват и после изчезват?). Като го гледам не ми изглежда така, но явно като дам увеличение на снимката и почва да си личат тези затъмнения 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Започнали ли са да си заминават пикселите от борда?
За пръв път чувам за такъв проблем при Е46... според мен май си се филмирал.
Si non confectus, non reficiat.
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
При Е39 го има:

Та затова се чудех...за момента всичко е ок и даже като гледам едва забелязвам потъмняването на отделни пиксели, просто като зуумнах снимката и ми направи впечатление че наистина някои са по-светли от други и затова питам.

Та затова се чудех...за момента всичко е ок и даже като гледам едва забелязвам потъмняването на отделни пиксели, просто като зуумнах снимката и ми направи впечатление че наистина някои са по-светли от други и затова питам.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
при е39 проблема е сериозен и дста често срещан, но пък си има решение, при е46 проблем свързан с дисплея не е констатиран като често явление, а както е казал и Zagy не съм чувал за такова нещо, по-скоро камерата не е уловила качествено образа, пък и това че дадена точка не свети със интензитета на съседната не е уловимо за окото. Все пак проблем има
когато не свети

4 мнения
• Страница 1 от 1