БМВ и руси мутри

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

БМВ и руси мутри

Мнение от Иво » 03 Авг 2003, 2:44

Тази тема не е страхотна. По-скоро е страхотна простотия, която видях преди няколко дена в Надежда на Ломско Шосе. Гледам едно яко БМВ от тия новите тройки, сивичко с адски яки джанти се движи бавно по улицата. Естествено спирам да отдам почит и с тъжен поглед оглеждам треснатата отдясно врата. Гледам го, че спира насредата на улицата и задръства цялото движение. Иска да мине в ляво, но там няма пряка, нито място за паркиране :shock: Чудя се кво ли ще прави и с още по-голям интерес седя и наблюдавам. Стъклата естествено са достойно затъмнени и не мога да видя шофьора... БМВ-то се придвижва и паркира точно на пътната лента и то яко на криво като оставя възможност за минаване само по трамвайните линии, където е абсолютен хаос. Със затаен дъх очаквам да видя ква тъпа мутра ще се измъкне от готината колица, но не... Оттам излиза една едра руса женка, а от другата врата излиза втора досущ като нея. След като изпуснах 5 светофара за пресичане тръгнах и щеше да ме блъсне тармвай докато се възмущавах как тия оставиха колата по този начин и си влязоха в някав магазин :D Ебати селянията! Горката колица колко псувни отнесе от минаващите шофьори, а те трябваше да бъдат за тия две руси "шоферки" :evil: Чуда се как нема да има вицове за блондинки като тва русото е станало като означение за празна кратуна :D :D :D Абе тц-тц-тц :lol:
Изображение
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 03 Авг 2003, 7:32

На едни Господ дава едно, взема друго! Няма девойка 100% всичко да и е супер... винаги има кусур!

Трябва да има баланс в природата :roll:

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 03 Авг 2003, 12:34

Те тези русите женки са обикновено мутрески (жени на мутри) и тези БМВ-та за тях са си като носни кърпички - може всеки 3-4 месеца да си го сменя. От какво да и пука?

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 03 Авг 2003, 12:38

Дразна се на селянията иначе откровено казано не им завиждам :) Вярно когато си с БМВ хората път ти сторват, но тва беше няква простащина :) Просто исках да споделя да ми олекне :D :D :D
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 04 Авг 2003, 9:31

Жалко за колицата в кви ръце е попаднала,а някои хора как бихме и се радвали.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 04 Авг 2003, 10:47

Ей тва в братче да живей селенията уеее!!! :( Така е! Никога няма да се оправи тази държава за такива и :bang: :bang: е малко наказание аз обаче обикновено гледам да не се ядосвам с такива изпълнения просто поглеждам с усмивка - какво ти наказание тях природата ги е наказала достатъчно от глупоста няма спасение :):) На мен могат да ми секат пътя веднъж или да ми запушат улицата аз пак ще мина а те си остават тъпи за цял живот !!! :wink:
SGV

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 04 Авг 2003, 16:17

ИВООО тея да не караха Е46 318Ci :?: :?: Защото ако са тея Изображение
На морето пички приличащи на тези със УЛТРА дълги полички стигащи им колкото да им скрият диференциялите 30 минути се чудеха дали да излязат от колата :arrow: накрая разбрах защо :arrow: ми седя точно срещу вратата им и те как да излязат СРАМ ГИ е :lol: :lol: Хайде мръднах си погледа от колата и излиза едната фръцла :arrow: придърпа си поличката(Закво е сложила такава къса тогава :?: ) и отиде до палачинките където седях и аз :roll: Огледах им колата :arrow: шофьорската врата беше леко хлътналка май май :arrow: Колата звяр но пък тея двете бяхаИзображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 04 Авг 2003, 16:20

Еми май е същото. Сиво беше. Тия двете некви грозни руси... Вратата бешо леко сплескана. Джантите бяха невероятно яки :) А и много си приличаха... :) ( жените ) Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivan » 05 Авг 2003, 9:42

Иво написа:Еми май е същото. Сиво беше. Тия двете некви грозни руси... Вратата бешо леко сплескана. Джантите бяха невероятно яки :) А и много си приличаха... :) ( жените ) Изображение

е те тия двете май същите със същия баварец вчера паркираха на Витошка под ъгъл и чак на релсите можеше да се минава ... неможах да видя дясната врата, за да съм 100% сигурен че е същия сребрист красавец ...
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 05 Авг 2003, 11:48

МММММ даааа :arrow: Говорим за една и съща яка кола с едни и същи ТЪПИ карачки :evil:
Явно само вечер след 12 се представят добре :arrow: през другото време май са пълен хал :lol: :lol:

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 05 Авг 2003, 11:58

ехехехе, че и системно бре :D То се оказа, че цел форум ги знае... :)
Изображение
Изображение

Назад към Страхотни истории