Боя или фолио

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 245

Re: Боя или фолио

Мнение от dido0o``` » 12 Юли 2012, 10:35

BMW///M-ma6inata написа:Миро работи много добре, виждал съм поне 10 коли налепени от него във всякакви варианти, и определено бих ползвал услугите му ако фолирам колата си, но колега явно някой те е подвел много сериозно с цената за фолиране на цял автомобил, поинтересувай се повече :) Аз казвам ,че е около 3000лв + - 500лв. Питай и пиши пак :mrgreen:

Говорите за някакви цифри, а не уточнявате типа фолио. Защото то е решаващият фактор в цената. Както например едно хром фолио струва към 5 бона (+/- 1) за цялата кола...
Знам че миналата година Миро е искал за черен мат фолио на един Голф4 1000лв +/- малко.

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 12 Юли 2012, 11:07

черен-бял мат или сиво мат фолио :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 12 Юли 2012, 15:53

За какви 1000+ лева говорим..какви фолиа бе пич? :kuku: Избери си някъв мега як цвят и си боядисай колата с лак като хората не се занимавай с глупости !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има
Мечтае да кара: по нормални пътища

Мнение от ///Mi4aka » 12 Юли 2012, 17:40

BMW///M-ma6inata написа:Миро работи много добре, виждал съм поне 10 коли налепени от него във всякакви варианти, и определено бих ползвал услугите му ако фолирам колата си, но колега явно някой те е подвел много сериозно с цената за фолиране на цял автомобил, поинтересувай се повече :) Аз казвам ,че е около 3000лв + - 500лв. Питай и пиши пак :mrgreen:

Значи казвам 500 600 лв защото където и да прочета се пишат такива цени може и да се бъркам защото не сам говорил с човека. Ще се опитам да намеря къде го бях видял и ще го постна.

dido0o``` написа:

Говорите за някакви цифри, а не уточнявате типа фолио. Защото то е решаващият фактор в цената. Както например едно хром фолио струва към 5 бона (+/- 1) за цялата кола...
Знам че миналата година Миро е искал за черен мат фолио на един Голф4 1000лв +/- малко.

Относно фолиото доколкото видях използва фолио на 3М което знам че е хубаво :)

BMW///M-ma6inata написа:черен-бял мат или сиво мат фолио :yes:

За цвета ако реша да я правя със сигурност ще е сив мат
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 12 Юли 2012, 22:17

bmw-maximilian написа:За какви 1000+ лева говорим..какви фолиа бе пич? :kuku: Избери си някъв мега як цвят и си боядисай колата с лак като хората не се занимавай с глупости !

Абсолютно. Тия фолия са пълни изгъзици и според мен стоят добре на коли които са цифра скъпи.
На е46ца си е типичен селски тунинг, независимо колко струва - лично мнение.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има
Мечтае да кара: по нормални пътища

Мнение от ///Mi4aka » 13 Юли 2012, 12:36

makaveli316 написа:
bmw-maximilian написа:За какви 1000+ лева говорим..какви фолиа бе пич? :kuku: Избери си някъв мега як цвят и си боядисай колата с лак като хората не се занимавай с глупости !

Абсолютно. Тия фолия са пълни изгъзици и според мен стоят добре на коли които са цифра скъпи.

Колега аз не мога да разбера каква е логиката фолиото да седи добре на едно ферари което струва примерно 300 000 или на една А8-ца или на 7-ца пак да не седи на е46? Не знам кое е по-голяма селяния да си купиш кола за цифра пари както каза и да не можеш да я боядисаш а да лепиш фолио или да си облепиш е46-цата ? Тук мненията са много затова пуснах темата да разбера как мислите и какви са ви наблюденията относно фолиото и относно този Миро.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39 530d remapped; e36 318TDS
Мечтае да кара: Всичко с буквата М :))
Детайли за колата: Bmw e39 530d manual remapped, exhaust system, Pipercross air filter
Bmw e36 318TDS M41D17 manual remapped

Мнение от Margina Petrow » 13 Юли 2012, 15:46

Тези дни са правили едно ферари от моя град,което беше черно,а сега го направиха цялото оранжево с 2 черни ленти цялото с фолио.За 3 дена работа по цялата кола +джантите е взел 6000лв.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 13 Юли 2012, 17:54

///Mi4aka написа:
makaveli316 написа:

Колега аз не мога да разбера каква е логиката фолиото да седи добре на едно ферари което струва примерно 300 000 или на една А8-ца или на 7-ца пак да не седи на е46? Не знам кое е по-голяма селяния да си купиш кола за цифра пари както каза и да не можеш да я боядисаш а да лепиш фолио или да си облепиш е46-цата ? Тук мненията са много затова пуснах темата да разбера как мислите и какви са ви наблюденията относно фолиото и относно този Миро.

Tочно, че са скъпи коли и фолиото което ще сложат няма да е от на бай пешо гаража. Аз в Бг по принцип не бих се навил да правя такава интервенция, поради няколко причини, каквато и кола да имам.
И все пак аз моето лично мнение си го казах и не обвързвам никой с него.
Според мен да дадеш няколко хиляди лева и да сложиш фолио дето не се знае след 2 месеца на кво ще прилича, си е нещо повече от селски тунинг.
Все едно да вземеш голф за 5000 евро и да му сложиш всякакви тунинги за още толкова - с тва визирам типичния немско-селски тунинг, Перник ряпа да яде.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 19 Юли 2012, 11:19

Тая тема отива в селска вечеринка. Така че остава до тук.

Предишна

Назад към E46