парктроник е46 купе
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
парктроник е46 купе
Здравейте, колеги. Искам да сложа парктроник на моето е46 купе фейслифт и тъй като всички теми, които открих са или за седан/комби или купе преди фейслифт отварям нова тема. Търсих въпросната лайсна с дупки за датчици в Дару и Вари2000, но и от двете места потвърдиха, че дупките за датчиците са на самата броня. Искам да попитам някой колега, който е запознат или вече е преборил проблема - какви са вариантите? Нова задна броня с дупки или пробиване на оригиналната броня? Друг вариант е да сложа електромагнитни датчици, но отзивите за тях май не са много добри. Благодаря.
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Re: парктроник е46 купе
Аз съм с фейслифт купе и съм със задовски парктроник. Определено не те съветвам да дупчиш бронята, просто няма да станат както заводските, там е продупчено, но като че ли е под някакъв ъгъл. Според мен по-лесния вариант е да купиш броня с парктроник от морга и да продадеш твоята. Разликата в цената едва ли ще е много по-голяма от занимавката и цената да дупчиш върху оригиналната броня.
А парктрониците мисля че бяха 40 лева на бройка за сензорите и към 200 лева е самия модул.
А парктрониците мисля че бяха 40 лева на бройка за сензорите и към 200 лева е самия модул.
Flipz написа:Аз съм с фейслифт купе и съм със задовски парктроник. Определено не те съветвам да дупчиш бронята, просто няма да станат както заводските, там е продупчено, но като че ли е под някакъв ъгъл. Според мен по-лесния вариант е да купиш броня с парктроник от морга и да продадеш твоята. Разликата в цената едва ли ще е много по-голяма от занимавката и цената да дупчиш върху оригиналната броня.
Мерси за инфото, колега. Ще търся оригинална броня с дупки за датчиците. В краен случай ще взема един от тези електро-магнитни парктроници, които се монтират от вътрешната страна на бронята.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Flipz написа:Аз съм с фейслифт купе и съм със задовски парктроник. Определено не те съветвам да дупчиш бронята, просто няма да станат както заводските, там е продупчено, но като че ли е под някакъв ъгъл. Според мен по-лесния вариант е да купиш броня с парктроник от морга и да продадеш твоята. Разликата в цената едва ли ще е много по-голяма от занимавката и цената да дупчиш върху оригиналната броня.
Колега,хубаво да си купи броня с дупките,но за Е46 купе фейслифт тази броня със ОЕМ дупките за парктроника,в 90% от случаите е М-кова и струва 400-500 лева..другия вариант е броня от преди фейслифта с онази си лайстна,ама да сложиш такава броня на фейслифт е

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Определено броня преди фейса ще изглежда зле. Според мен може да си намери не мкова броня с дупки, в интерес на истината когато си търсех моето фейслифт купе повечето бяха без м пакет. Ако мковата броня е 400-500, другата трябва да е към 350-400, а неговата ако е в добра форма може да и вземе 300. Естествено спекулирам за цените и всичко, но според мен да си дупчиш бронята е кофти при условие, че има доста части за нашите коли по моргите вече и то на разумни цени.
5 мнения
• Страница 1 от 1