Проблем при е30 м20б20
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем при е30 м20б20
Колеги преди 4-5 дни си монтирах климатик на е30то.До днеска нямах проблем с загряването на колата днес като я карах температурата ми показваше малко над 12 часа при пуснат климатик и вчера я карах с пуснат климатик но нямах дерт.Ако някои може да даде съвет от какво може дае благодаря предварително 

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Проблем при е30 м20б20
Виж виско, датчика за ел. перката на климата работи ли? Работят ли степените на ел перката, нормално е да загрява ако не работи без ел перката.

Колега нямам степени на ел перката като пусна климатика и тя трагва веднага виското се чува да фучи бая всички маркучи са еднакво топли и водната помпа е сменена преди 4-5 месеца.Нямам идея от какво може да е
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kolite da se 4upqt
- Мечтае да кара: E30 s izgled kum zvesdite(kabrio)mai mu vikat :D
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
като пуснеш климата тя тръгва лекичко а като загрее се пуска на по силна степен 

всеки истински ентусиаст рано или къснно прави двигателя на мармалад 

Колега като пусна климатика и ел.перката почва да върти бързо.Няма 2 степени само 1
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
А би трябвало да има. И на 2ра степен се върти с много голяма скорост.
Гледал ли си таблото работи ли? Стегнати ли са му гайчиците за стрелката за температурата и т.н.?
Тея неща ги пише в други теми. Разтърси се и като оправиш проблема не забравяй да го споделиш тук за да може и другите да се научат нещо от теб, а не само въпроси на които за да ти отговорим трябва да хвърляме боб.
Гледал ли си таблото работи ли? Стегнати ли са му гайчиците за стрелката за температурата и т.н.?
Тея неща ги пише в други теми. Разтърси се и като оправиш проблема не забравяй да го споделиш тук за да може и другите да се научат нещо от теб, а не само въпроси на които за да ти отговорим трябва да хвърляме боб.

- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
2 степени има /бавна и бърза/ ако резистора на перката работи. Бавната степен е ако не е пуснат климатика, а колата загрее и перката се пуска да помага на виското.
Бързата степен е вече при пусната клима. Тъй като тия резисторчета се прецакват почти винаги, най-вероятно е да е байпасирано и да работи на 2 бързи степени.... Аз съм така и не е като да не съм недоволен
Номенклатурен номер : 17401373177
Описание : СЪПРОТИВЛЕНИЕ BOSCH
Ед.цена (с ДДС) : 49.14 BGN
Няма наличност
Бързата степен е вече при пусната клима. Тъй като тия резисторчета се прецакват почти винаги, най-вероятно е да е байпасирано и да работи на 2 бързи степени.... Аз съм така и не е като да не съм недоволен

Номенклатурен номер : 17401373177
Описание : СЪПРОТИВЛЕНИЕ BOSCH
Ед.цена (с ДДС) : 49.14 BGN
Няма наличност
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
ей от 100 години карате 30-ки и не ги научихте
бърза и бавна степен се командват от датчика на радиатора и са самостоятелни,без значение пуснат или не климатик
а климатика пуска САМО бавна степен,той командва релето за бавната,там са две здвоени кабела.....
а иначе май и аз го имам този проблем,като карам без клима си държи една температура,на 12 и една минута
но като пусна климата,особено на 2 да духа тогава компресора не спира и вече идва проблема,почва да катери температурата и застава някъде между 12 и следващата черта...
явно вече му идва много на мотора,тва при 36-37 градуса на вън,хем съм с най-големия радиатор .
И си мисля де ,че явно таз бавна степен е много бавна и за пробата ще я барна с пускането на климата да пуска бърза ,да видя има ли разлика

бърза и бавна степен се командват от датчика на радиатора и са самостоятелни,без значение пуснат или не климатик
а климатика пуска САМО бавна степен,той командва релето за бавната,там са две здвоени кабела.....
а иначе май и аз го имам този проблем,като карам без клима си държи една температура,на 12 и една минута
но като пусна климата,особено на 2 да духа тогава компресора не спира и вече идва проблема,почва да катери температурата и застава някъде между 12 и следващата черта...
явно вече му идва много на мотора,тва при 36-37 градуса на вън,хем съм с най-големия радиатор .
И си мисля де ,че явно таз бавна степен е много бавна и за пробата ще я барна с пускането на климата да пуска бърза ,да видя има ли разлика

- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Най-добре 2 бързи за нашите стари коли, бавните са били за преди 10-15 години, като са били горе-долу нови е30-ките 

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
Колега при мен на бързата степен го прави това ама аз съм с оригинален радиатор за без климатик и нз кво да правя 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
14 мнения
• Страница 1 от 1