Проблем с перката на радиатора?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Проблем с перката на радиатора?
Колата е 320д 2002г фейса, а проблема е че перката не спира да върти дори и като изгася колата
радиатора не е запушен, колата се охлажда перфектно и не загрява изобщо, снощи откачих акумулатора за да не ми падне
някой знае ли каквамцена са тия перки и тъй като мисля че перката си е здрава, какво може да е?
радиатора не е запушен, колата се охлажда перфектно и не загрява изобщо, снощи откачих акумулатора за да не ми падне

някой знае ли каквамцена са тия перки и тъй като мисля че перката си е здрава, какво може да е?
Re: Проблем с перката на радиатора?
Здрасти колега,
И аз имах същия проблем, при мен първоначално изобщо не тръгваше перката след това почна да работи постоянно дори и при загасен двигател. Проблема е в управлението на перката, а не в самата перка. Сменяш перката с управлението и си готов. Дано да съм ти бил полезен.
И аз имах същия проблем, при мен първоначално изобщо не тръгваше перката след това почна да работи постоянно дори и при загасен двигател. Проблема е в управлението на перката, а не в самата перка. Сменяш перката с управлението и си готов. Дано да съм ти бил полезен.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Изгоряло е управлението на перката. Ако търсиш друга - вземи такава от фейсов дизел. Около 250 лева са.
Si non confectus, non reficiat.
Здравеите колеги много се извинявам че ползвам темата на колегата но не искам да пълня форума с едни и същи теми.Всички говорят за перка и това упръвление кажета ми колко вида перки има на е46 защото като гледах моята на перката нямам такова упръвление от мотора излизат кабел и отива в буксата 2дебели и 1 тънак черен ако не се лъжа .Перката я чувам че върти на различни скорости не е да върти или да не върти .Номера на перката къде се намира аз гледах отгоре но не го видях да не е отдолу някъде или трябва да се махне перката .Забравих да пиша колата е 320и М54Б22
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
320 2.2 написа:Здравеите колеги много се извинявам че ползвам темата на колегата но не искам да пълня форума с едни и същи теми.Всички говорят за перка и това упръвление кажета ми колко вида перки има на е46 защото като гледах моята на перката нямам такова упръвление от мотора излизат кабел и отива в буксата 2дебели и 1 тънак черен ако не се лъжа .Перката я чувам че върти на различни скорости не е да върти или да не върти .Номера на перката къде се намира аз гледах отгоре но не го видях да не е отдолу някъде или трябва да се махне перката .Забравих да пиша колата е 320и М54Б22
Благодаря предварително
е щом върти на различни скорости значи модула е там просто не го виждаш.
Иначе е46 ако е автоматик или 330д е с виско както и бензиновите от 2.8 нагоре и всички автоматици са с виско като опред имат и една електрическа перка за климатика и тя е помощна на виското т.е при необходимост на определена температура са пуска да охлажда освен кондензатора на климатика и водния радиатор и всички други са само с една електрическа перка отзад на радиатора с модулно управление.
До автора на темата модула се е бъгнал въпреки че колата ти е фейс там модулите са доста по издръжливи поне аз досега от толкова много перки през годините ти си втория такъв случай с перка от фейс и да се прецака.
след като написах мнението пак се разрових из нета да видя и намерих една в e46fanatics.com същата като моята и пише че е от 330ци ще кача и снимка ,тези дни ще видя да сниман и моята ,интересно ми е всички са с упръвление тази и моята не
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- plachkov
- Потребител
-
- Кара: печка
Колега имаш управление, вижда се само като извадиш перката,буксите, за които говориш са за управлението, просто са изнесени навън от перката за по лесна маниполация320 2.2 написа:Здравеите колеги много се извинявам че ползвам темата на колегата но не искам да пълня форума с едни и същи теми.Всички говорят за перка и това упръвление кажета ми колко вида перки има на е46 защото като гледах моята на перката нямам такова упръвление от мотора излизат кабел и отива в буксата 2дебели и 1 тънак черен ако не се лъжа .Перката я чувам че върти на различни скорости не е да върти или да не върти .Номера на перката къде се намира аз гледах отгоре но не го видях да не е отдолу някъде или трябва да се махне перката .Забравих да пиша колата е 320и М54Б22
Благодаря предварително
- ivan83
- младши ентусиаст
-
колеги да ви питам, удачно ли е да сложа перка от 330д, става ли за моя модел без някакви преправки и здрава ли е?
- plachkov
- Потребител
-
- Кара: печка
330d не е ли с виско перка?ivan83 написа:колеги да ви питам, удачно ли е да сложа перка от 330д, става ли за моя модел без някакви преправки и здрава ли е?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
plachkov написа:330d не е ли с виско перка?ivan83 написа:колеги да ви питам, удачно ли е да сложа перка от 330д, става ли за моя модел без някакви преправки и здрава ли е?
С виско е, но пред климатичният радиатор има и ел.перка.
- ivan83
- младши ентусиаст
-
демек става или?
просто ми предлагат такава перка и не знам дали е удачно за охлаждането на самата кола и дали няма да имам проблем с монтирането и
просто ми предлагат такава перка и не знам дали е удачно за охлаждането на самата кола и дали няма да имам проблем с монтирането и
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
А тая от 330д не е ли без управление като от снимката по горе?Май няма да свърши работа.
тази по горе е от 330ци бензин поне така пише този дето я продава и моята е същата не виждам упръвление
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D

Извинявам се за офтопика!
Имам приятел който миналата година си взе 320Д, 136 коня. Има електрическа перка откъм мотора , а отпред пред радиаторите има само стойка за перка но няма такава. Дали е имал перка и са я махнали или е с една електрическа перка? Мерси!

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
С една ел.перка е
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2