Какъв е точния модел CD player за BMW e46 ?
Модератор: Icco
11 мнения
• Страница 1 от 1
Какъв е точния модел CD player за BMW e46 ?
Здравейте момчета, искам да си купя оригинален CD player за BMW E46 1998г. Тъй като не можах да открия такъв в България, ще го купя от Ebay, но не знам какъв точно е модела CD за моята кола. Знам че има Philips, Blaupunkt и Alpine, но не знам точния модел и се притеснявам да го купя преди да разбера. Има ли някакви букви и цифри за да знам, че това е точния модел. И коя марка свири най добре?
Re: Какъв е точния модел CD player за BMW e46 ?
Не се завимавай вземи си някакъв висок клас Pioneer и звука ще е с пъти по-добър от марките който си изредил. 

Бях си купил Pioneer 6300SD, гледах го 4 месеца колко грозно стои в колата и го продадох на половин цена, за да мога да си взема оригиналното CD което просто заспива в купето 

Колега препоръчвам ти да си сложиш оригинално ЦД, в пъти по-красиво от всякакви не оригинални цд-та.Ново струва 1400 лв. и не е случайно.Ако не си доволен от звука можеш да помислиш за усилвателчета и други колони.
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
cip написа:Здравейте момчета, искам да си купя оригинален CD player за BMW E46 1998г. Тъй като не можах да открия такъв в България, ще го купя от Ebay, но не знам какъв точно е модела CD за моята кола. Знам че има Philips, Blaupunkt и Alpine, но не знам точния модел и се притеснявам да го купя преди да разбера. Има ли някакви букви и цифри за да знам, че това е точния модел. И коя марка свири най добре?
-щом колата е 1998, значи оригинално ти трябва бизнес цд филипс или блаупункт (или профешънъл цд ако имаш късмет да си наме риш)- те са с кръгли пинове на гърба (свирят еднакво лошо)
-алпин са с плоски пинове, след 2004 свирят добре и четат мп3 (най-лесно се познава на външен вид по мястото на надписа "бизнес цд" -над врътката, а не под нея)
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- Adelin_Slavov
- Потребител
-
Здравей колега!Вместо да търсиш оригиналният модел си сложи Alpine ще легне точно спред мен , вече ще прцениш за модела.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Adelin_Slavov написа:Здравей колега!Вместо да търсиш оригиналният модел си сложи Alpine ще легне точно спред мен , вече ще прцениш за модела.
Ти виждал ли си оригиналното ЦД на Е46. Никое афтърмаркет не пасва добре. Слага се една грозна лайсна отстрани и седи като подарено, независимо колко е яко ЦД-то.
Към автора - аз знам че оригиналните ЦД-та за Е46 са алпайн и блапункт. За филипс не съм чувал. Ако си намериш МП-3 способно е супер, но са редки и скъпи. Иначе обикновено оригинално цд можеш и от тука да си купиш. Мисля че вече не са толкова скъпи. Разгледай в продава.
Имаше доста обширна тема в Е46 за оригиналните плеъри, потърси я там има много информация
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- lagoon82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 М3-Manual, е36 328 Hamann
- Мечтае да кара: кара ги вече
cip написа:Здравейте момчета, искам да си купя оригинален CD player за BMW E46 1998г. Тъй като не можах да открия такъв в България, ще го купя от Ebay, но не знам какъв точно е модела CD за моята кола. Знам че има Philips, Blaupunkt и Alpine, но не знам точния модел и се притеснявам да го купя преди да разбера. Има ли някакви букви и цифри за да знам, че това е точния модел. И коя марка свири най добре?
Колега ако не си намерил още пиши ще ти намерим едно мн запазено оригинално. Понеже си продадох е46 цата на приятел с СД сони но му дадох и оригиналното ЦД така че може и да го продаде. От варна.

- Totomirov
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW 320D, E46, 2003, 150HP
Колеги,
И аз съм с касетка и ми се иска да го сменя с CD. Ако някой знае от къде и на каква цена да помага.
Благодарско на всички
И аз съм с касетка и ми се иска да го сменя с CD. Ако някой знае от къде и на каква цена да помага.
Благодарско на всички

- angel_bmw
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: e46 318ci
Здравейте колеги искам да попитам колко вата е оригиналния касетофон на БМВ и дали ще мога да свържа кам него две елипски харман кардон или ще ми трябва усилвател мерси предварително.
11 мнения
• Страница 1 от 1