Подфорум ли или ...
Модератор: I.Voykov
7 мнения
• Страница 1 от 1
Подфорум ли или ...
Нека се помисли върху випроса:
Като някой има рожден ден или някакъв празник и докато се исипят вс. познати, непознати и такива дет трупат мнения и форума в който е пусната темата непрекъснато е с "има нови мнения/теми" и човек не знае кога е нещо интересни или поресното пожелание, не че съм против поздравяването (даже съм добре настроен за това да се каже кой ще черпи) ама малко се дразня всеки път като видя че има нещо ново и за пореден път да видя само темата с поздрави в оранджево.
Като някой има рожден ден или някакъв празник и докато се исипят вс. познати, непознати и такива дет трупат мнения и форума в който е пусната темата непрекъснато е с "има нови мнения/теми" и човек не знае кога е нещо интересни или поресното пожелание, не че съм против поздравяването (даже съм добре настроен за това да се каже кой ще черпи) ама малко се дразня всеки път като видя че има нещо ново и за пореден път да видя само темата с поздрави в оранджево.
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
И аз мисля, че е идеино защото там ще могат и хората когато си купят кола или нещо друго или пък имат какъвто и да е празник да пишат на точно определеното място за това и ще е по-подредено...
Аз когато пускам тема за Рожден ден на някой прияте; и се чудя точно къде да я пусна дали в Извън темата или Основния форум

Аз когато пускам тема за Рожден ден на някой прияте; и се чудя точно къде да я пусна дали в Извън темата или Основния форум

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума