Купих си вече второто по ред е30 и съм още по щастлив
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- NIKI_TIPO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30 COUPE
- Мечтае да кара: Е30 COUPE
- Детайли за колата: M пакет
Re: Купих си вече второто по ред е30 и съм още по щастлив
sw3tlio написа:Аз съм с по големи апарати от заде дали ще има силица да храни?
ми знам ли,трябва някой по компетентен да каже,аз съм дочувал че тая сивиковата е за стоковите апарати на 30 ката

Ще има проба грешка май... Аз скоро ще махам всичко от вътре...
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
NIKI_TIPO написа:sw3tlio написа:Аз съм с по големи апарати от заде дали ще има силица да храни?
ми знам ли,трябва някой по компетентен да каже,аз съм дочувал че тая сивиковата е за стоковите апарати на 30 ката
Не няма да има проблем имам приятел Славянко който е с 34 525 турбо който е с такава правена ръчна и хондова помпа и си блокира много стабилно задните колела а е34ката има доста големи апарати от на е30ката
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
е да ама и на славянко ръката му е два-три пъти по голяма от на никито
и тва е фактор със сигурност 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
E30_M_Tech_ll написа:е да ама и на славянко ръката му е два-три пъти по голяма от на никитои тва е фактор със сигурност
аз сам му карал колата на Славян и съм дърпал доста ръчни с нея и си е мноооого добре остави фактите на страни а аз не съм като Славян и ми беше адски леко като я дърпам

- TukBaTa
- младши ентусиаст
-
остави това каква е ръката на славян
тук е проста математика(хидравлика) - на "малката" хондова помпа буталцата са и по малки следователно трябва да изминат по голям път, за да преместят буталото на апарата... следователно силата с която трябва да я дърпаш трябва да е по-малка (по-голям път = по-мака сила - лост от първи род) щом хода на помпата стига да блокира апарата на е34 без значение кой я дърпа значи няма да има проблем...
да не говорим, че и силата на дърпане ще зависи най-вече от лостовата система на ръчната, а не от усилието което изисква помпата...(както беше казал някой "дайте ми опорна точка и ще преместя земята") до колкото знам славян си е правил сам цялата ръчна дето се вика на коляно та сигурно е уцелил правилните рамена
тук е проста математика(хидравлика) - на "малката" хондова помпа буталцата са и по малки следователно трябва да изминат по голям път, за да преместят буталото на апарата... следователно силата с която трябва да я дърпаш трябва да е по-малка (по-голям път = по-мака сила - лост от първи род) щом хода на помпата стига да блокира апарата на е34 без значение кой я дърпа значи няма да има проблем...

да не говорим, че и силата на дърпане ще зависи най-вече от лостовата система на ръчната, а не от усилието което изисква помпата...(както беше казал някой "дайте ми опорна точка и ще преместя земята") до колкото знам славян си е правил сам цялата ръчна дето се вика на коляно та сигурно е уцелил правилните рамена

- E30_M_Tech_ll
-
-
еми на никито ръчната му е от тия правените дето са репки на д2 и лоста му 30см някъде... абе тряя се проба инъче всичко друго е теория на относителноста....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- NIKI_TIPO
- младши ентусиаст
-
давайте идеи за монтаж,но моля ви тоя път без да показвате простотията ами малко по компетентно да ми помогнете Благодаря
(трабант резервоар)

(трабант резервоар)

- blabla
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: за Е36 тийм София
- NIKI_TIPO
- младши ентусиаст
-
blabla написа:Със скоби за газова бутилка
това е идея мерси,но то смучи бензин отдолу,пак тря го повдигна малко

Moже да дадеш да ти заварят едни планки като крачета и с болтове към багажника...
Водния пистолет отзад и той ли ще е включен в проекта 

- NIKI_TIPO
- младши ентусиаст
-
zzuzi написа:Moже да дадеш да ти заварят едни планки като крачета и с болтове към багажника...
Водния пистолет отзад и той ли ще е включен в проекта
на там отиват нещата,а междувременно днеска си взех това масло,някакви мнения и наблюдения има ли някой

- E30_M_Tech_ll
-
-
такъв резервоар във е30 се монтира само по един начин
(или поне във всички е30-ки дето съм виждал е по един и същ начин монтиран....) махаш резервната гума заваряш отгоре две напречни гредички и поставяш резервоара отгоре... така все едно седи във въздуха но е на нивото на багажника.... по принцип другите слагат бенз помпата отдоло под него ама тя твойта си е външна и в случея само ше тряя пуснеш маркуч 

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Относно маслото не мога да кажа нищо лошо за Аджип, ама и нищо хубаво - просто ми е непознато, а правилното масло за колата ти, съобразно начина и на експлоатация според мен е някое от 2-та вида на ле манса на мотул или ейдж спорта на кастрол, който е 10 на 60.
only rear wheel drive
- NIKI_TIPO
- младши ентусиаст
-
Хайде малко за окото

[list=]http://prikachi.com/images/774/5015774p.jpg[/list]

[list=]http://prikachi.com/images/774/5015774p.jpg[/list]