Облицоване на кората
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Облицоване на кората
Пичове имам едно питане. Както повечето имат така и аз имам музичка в колата. БМВ-то има една кора, която прилича на фазер и двоината ламарина под нея. ВЪпроса ми е как да махна тази дето е фазер, за да мога да я направя добре като я облицовам и да не се вижда отдолу че има колонки. Отпред откъм седалката я повдигам ама отзад запъва нещо ине ми се иска да я напъвам
,пък и коланите минават през нея! 

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Първо махаш долната част на задната седалка като я надигаш нагоре после надигаш и облегалката нагоре и стигаш до кората ,нея я дърпаш към теб да се освободят отзад едни като чопове.Кората и двете декоративни пластмаси за коланите трябва да имат прорез за да изкараш колана от тях и вече си я свалил 

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
То ако не ти е рязана вече кората можеш просто да запушиш дупките на ламарината под колоните, защото кората доста плътно пасва. Но май при тебе вече има интервенция така, че колегата ти е обяснил доста точно аз само щте вметна като махаш облегалката да не забравиш, че е хваната с по един винт и една планка от всяка страна долу при купето(тия на мен ми е'аха мамата) 

Ма много ме кефи тази кола!!!

а бе и аз един път доста дърпах тая облегалка и накрая видях едни болтове и от тогава не съм ги слагал. За кората ще дърпам напред и ще видим дано стане. До колкото разбрах надигам пластмасовите капачета и от долу е прорязана кората и така ще махна коланите? Иначе благодаря за инфото мисля че е много полезна!
4 мнения
• Страница 1 от 1