HiFi система за компакт
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
HiFi система за компакт
Въпроса е някой дали има такава система и да разясни как точно трябва да се върже,свири и най- вече качествена ли е и има ли смисъл и какви са и компонентите.Предполагам че тази система е подобна на Харман Кардана Следващият проблем е закрепването на колоните, в предните врати не съм сигурен дали може да се пробие кората или трябва да се сменя цялата кора на вратата, от зад предполагам с една бор корона ще може да се пробие дупка и да е закрепи, за буфера нямам идея каде стои даже.
Като цяло тази снимка и книшката на колата са ми източника на информация, от който виждам че има копче за изключване на буфер и допълнителни колонки, за съжаление компаците сме малко и съм сигурен че темата ще е интересна за всички

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: HiFi система за компакт
явно никой няма инфо за въпроса, поне някой да каже как става схемата при седан, комби или купе, предполагам ще бъде аналогично, просто самите колони на вратите са по-бутикови
- o3Mo
- Потребител
-
- Кара: E46 325ti
- Мечтае да кара: E90 M3 Sedan
Здрасти колега,
Аз съм с HiFi(проверено е в BMW Германия по вин) пакет в моя компакт, но копче за буфер нямам. Системата свири повече от прекрасно. Според мен само BMW Bussines-a я спъва малко.
Ако става дума за бутона (до ДСЦ/АСЦ) с колонката при Harman/Kardon, то той е за surround sound, а не за буфер. Не съм сигурен дали за компакт има H/K система, но предполагам, че ако се сравни от купе може и да пасне.
Не мога да помогна по въпроса с окабеляването, защото не съм свалял корите на моята. До колкото знам при БМВ, HiFi говорителите си имат собствена кутия с обем, специално за говорителите на вратите (за отзад нямам идея)
Ако те интересува нещо бих опитал да разглобя вратите
Аз съм с HiFi(проверено е в BMW Германия по вин) пакет в моя компакт, но копче за буфер нямам. Системата свири повече от прекрасно. Според мен само BMW Bussines-a я спъва малко.
Ако става дума за бутона (до ДСЦ/АСЦ) с колонката при Harman/Kardon, то той е за surround sound, а не за буфер. Не съм сигурен дали за компакт има H/K система, но предполагам, че ако се сравни от купе може и да пасне.
Не мога да помогна по въпроса с окабеляването, защото не съм свалял корите на моята. До колкото знам при БМВ, HiFi говорителите си имат собствена кутия с обем, специално за говорителите на вратите (за отзад нямам идея)
Ако те интересува нещо бих опитал да разглобя вратите

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
"Бууфер" няма със сигурност.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
4 мнения
• Страница 1 от 1