Щори ли, фолио ли?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BMW_DRIVER
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328ci & E30 327Ti
- Мечтае да кара: която вкачи
Re: Щори ли, фолио ли?
http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо 
2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw
- peshoiliev
- Потребител
-
- Кара: BMW 320CI M54B22
- Мечтае да кара: BMW X5
Определено за фолиото,на всичките ми коли до сега съм слагал фолио и съм повече от доволен от визията на колата която значително се подобрява,от температурата през лятото която значително се намалява също така пази от слънцето малко или много тапицерията на колата и т.н. слагаи смело фолио няма да съжеляваш моят син е вече на 6г. да е жив и здрав с фолиото съм успях да го предпазя и продалжажам от лятното изгарящо слънце.Успех
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Ако не държиш слагането да е в София мога да ти препоръчам човек в Перник. Момчето има две е30ки и на подобни коли го прави с мерак. На мен за задните на вратите и задното ми взе 70лв. Също така задното го прави с едно парче. Преди една година ми го лепи и още няма и балонче.
- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.
Здравейте! За Търново и региона може ли някой да препоръча къде слагат такова фолио? 

- BoykoKostadinov
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d e46 136 hp
Сериозно ли давате такива пари за фолио??? Много интерестно. Тука един съсед лепи перфектно. А и като цяло е елементарно. Как може да давате такива парички за нещо елементарно 

- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
ако си го правил няколко пъти и знаеш кое как да го пипнеш е лесно...ако има някой колега от русе който желае да си сложи фолио,да взема фолиото една бира и да идва при мен 

- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Майсторлъка е в задния прозорец,трябва да е от едно парче и да няма дефекти.
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
продава се фолио което е широко 75см...по спомен най-широката част на задния прозорец на е46 е 72см...

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Хватката е при лепенето, а не в размера.
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
колеги, само за протокола - сложих на Madico от серията с най-добри показатели на UV мисля 60-70% отблъсква, IR 99%. Има много голям ефект - отзад не се напича - като сложиш ръка на седалката отпред и отзад слънцето се усеща по коренно различен начин. Като гледаш отвътре, дори срещу слънцето няма проблем. 95% затъмнение избрах между другото и то само заради останалите параметри, не толкова за естетика.
Много добре стои на колата между другото.
sub_eleven написа:колеги, само за протокола - сложих на Madico от серията с най-добри показатели на UV мисля 60-70% отблъсква, IR 99%. Има много голям ефект - отзад не се напича - като сложиш ръка на седалката отпред и отзад слънцето се усеща по коренно различен начин. Като гледаш отвътре, дори срещу слънцето няма проблем. 95% затъмнение избрах между другото и то само заради останалите параметри, не толкова за естетика.
За слънцето си сложи и на предните стъкла без затъмнение и пак няма да те напича слънцето

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
JTD написа:sub_eleven написа:колеги, само за протокола - сложих на Madico от серията с най-добри показатели на UV мисля 60-70% отблъсква, IR 99%. Има много голям ефект - отзад не се напича - като сложиш ръка на седалката отпред и отзад слънцето се усеща по коренно различен начин. Като гледаш отвътре, дори срещу слънцето няма проблем. 95% затъмнение избрах между другото и то само заради останалите параметри, не толкова за естетика.
За слънцето си сложи и на предните стъкла без затъмнение и пак няма да те напича слънцето
Колега какво е това без затъмнение? Може ли да ми дадеш линк да видя(предполагам на лично че иначе е против правилата). И по този начин няма проблем с полицаите така ли да разбирам?
- Achkata_ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530XI
- Мечтае да кара: M5 f10
Аз съм с фолио Llumar отзад и отпред .. отпред е слабо 30% , но пак има ефект.. аз съм ЗА фолио 

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3