греда под преден капак
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
греда под преден капак
Здравейте, всичко започва от зимата, когато 1 джип ме удари, връщайки назад и ми прецака предния капак(п.с. поне той е ок, оригинален) + тази греда, която е под него(маркирал съм я), вече безкрайно много ме дразни и искам просто да я подменя с нова, това, за което искам да Ви помоля е да ми кажете кое първо се сваля, кое след кое и трябва ли да се сваля предната броня, за да я сменя тази греда... ? Каското пое сервиза, но ''майсторите'' с циганьорско-мутренски манталитет изобщо не си свършиха работата като хората и резултата е такъв, че тези долните ключалки за предния капак не са в една равнина и капака не се затваря като хората, да не говорим, че не стой и на мястото си, защото още тогава казаха, че ще я изправят като нова, а не дадоха пари да намерят дори от кола на части, но права... Принципно досега се примирявах как са нещата, но сега ги взимам в свои ръце, купувам я новата греда и я слагам на мястото на изправяната.. От полза ще ми е, който го е правил това упражнение да ме открехне ако има някакви тънкости, но като цяло най- много ме интересува предната броня сваля ли се ??
Да не говорим, че тая кора която е зад бъбреците е от кола стария фейс
И... в общи линии от 2/3 дни ходя и си говоря сам
, но предполагам ще изскочи отнякъде такава греда, както и кората под нея, здрава и запазена и ще ги кача на мойта кола
Да не говорим, че тая кора която е зад бъбреците е от кола стария фейс

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: греда под преден капак
работата е малко по усет в релоем се вижда това
като за гредата са закачени фаровете, част от пластмасите и металната решетка пред радиатора, на която се закрепва втория вентилатор ако има такъв, както и предната част на калниците. Струва ми се че ако свалиш фаровете и бронята, което нее чак толко трудоемко ще ти е по-лесно
Упражнението няма да е лесно, но имай предвид, че самата греда трябва да се нагласи прецизно, самата настройка на положението на самия капак е доста занимателна операция, такаче зареди се със студена бира и сериозно количество нерви.
като за гредата са закачени фаровете, част от пластмасите и металната решетка пред радиатора, на която се закрепва втория вентилатор ако има такъв, както и предната част на калниците. Струва ми се че ако свалиш фаровете и бронята, което нее чак толко трудоемко ще ти е по-лесно
Упражнението няма да е лесно, но имай предвид, че самата греда трябва да се нагласи прецизно, самата настройка на положението на самия капак е доста занимателна операция, такаче зареди се със студена бира и сериозно количество нерви.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Re: греда под преден капак
adko001 написа::yes:
Колега още като пита за предният капак те питах дали е удряна каза че било лек удар

4 мнения
• Страница 1 от 1