Проблем с електрониката
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с електрониката
Колеги имам странен проблем с електрониката, колата е39 520 98г. Влизам в колата давам на контакт и нищо по таблото не светва, колата си пали и върви нормално, също така не работят скоростомерът, обортомерът, стрелката на горивото, стрелката на температурата, парктроникът, лампата на задната скорост, абе изобщо доста неща отказаха. Какъв е проблемът според вас? 

Re: Проблем с електрониката
1-во провери бушона, понеже тези симптоми са на изгорял такъв.
ако проблема не е в него разкачи таблото почисти буксите и огледай за скъсан кабел и пак го закачи, но не карай без закачено табло.
Пробвай тези варианти ако не се оправи ще ти дадем нови предположения които ще са по-скъпички.
ако проблема не е в него разкачи таблото почисти буксите и огледай за скъсан кабел и пак го закачи, но не карай без закачено табло.
Пробвай тези варианти ако не се оправи ще ти дадем нови предположения които ще са по-скъпички.
Колега провери бушоните в жабката дето се намират.Аз имах същият проблем.Проверих въпросните бушони,които се оказаха здрави.Извадих ги,сложих си ги обрато и всичко си заработи.Успех.
- bmwinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 328CI
И аз имах същия проблем преди година. Откачих акумулатора за 5-6 мин, закачих и всичко се оправи. Ако не се оправи провери бушоните. Успех!
проверих бушоните (тези в жапката и в багажника) има ли и други бушони? Пробвах и с акумулатора но няма ефект 

- G.D
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e39m57б30 е36 кабрио м52б28
- Мечтае да кара: TVR SAGARIS
а вобще работили километража като цяло ако роботи провери от под менюто 2.0 и тесвай дали всичко работи .
ако е ниакъв вид помощ а аз имам друг проблем.работи всичко нормално след половин час спира да ми показва мигачите от вътре и не издава шум ,нямъм дълги и като на колегата ниамам светлини на задната .турбо контролера спира да работи (мбв530д) колата става куц кон ама си работи и върви .а и ми показва :но сд) на касетофона и понякога ми изчезва часовника ,а и копчетата на волана за касетофона не работят
махах копютри чистех букси сменях модула за светлините ,същия х_й закачх я на компютри,изчиствам грешките всичко ок. и след около ча пак
аааааа АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ ЗА КАКВО Е ТАЯ КОТИЯ
намира се над акумолатора.преди тези работи да станат закачих там плюса на стапалото и какво мойе да изгоряло така 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
живей бавно,умирай бързо,бъди красив труп.
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Това са силови бушони колега: Белите са по 80А, червените по 50А, сините са обозначени.
Под предната пасажерска седалка има кутия със същите такива.
Може да е изгорял някой, лесно се проверява с мултицет или пробна лампа.
Под предната пасажерска седалка има кутия със същите такива.
Може да е изгорял някой, лесно се проверява с мултицет или пробна лампа.
- G.D
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e39m57б30 е36 кабрио м52б28
- Мечтае да кара: TVR SAGARIS
колега ще ме светниш ли каде играяат роля тея бушони и ако има нещо не на ред в тях възможно ли е да ми прави тея игрички с мене
ии аз си прах на места мукета с пароструиката како не6то са много на долу под мукета възможно е да съм игурял нещо ,щот колата ми влиза май в авариен режим като я покарам 30-40 мин. и жакум турбо контролера спира да работи

живей бавно,умирай бързо,бъди красив труп.
Най-добре направи една диагностика. Ако имаш време преди това провери връзките и провери за скъсан кабел с мултицет.
Иначе е възможно да са се окислили връзките и да не прави хубав контакт.
Иначе е възможно да са се окислили връзките и да не прави хубав контакт.
10 мнения
• Страница 1 от 1