Стъкла за странични огледала - откъде?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- dzvonko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46, 320д, 136к.с.
Стъкла за странични огледала - откъде?
Колеги, откъде мога да си купя само стъклата на страчните огледала на е46 преди фейса (320д)? Интересува ме да с подгрев, а също така ако някой може да сподели опит как точно се сменят.
Използвах търсачката и нямах успех в търсенето само на стъклата. Всичко живо предлага пълния комплект.
Използвах търсачката и нямах успех в търсенето само на стъклата. Всичко живо предлага пълния комплект.
- Spawn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW ZHP Limited Rare Edition 303 hp
- Мечтае да кара: ...вече го кара :)
Re: Стъкла за странични огледала - откъде?
Преди около 2 месеца имах подобен проблем, някой ми беше счупил огледалото , но реално механизма със самото огледало беше здраво.Само огледалото беше счупено.Оказа се, че не се продава само стъклото. (има логика)
Какво направих аз - отидох при стъклар , който прави стъкла за коли и ми направи същото за 6 лв , като имах късмет и нагревателя да не беше прекъснат, та ми сложи и него.Цяло огледало трудно се намира.
Това е временен добър вариант
Какво направих аз - отидох при стъклар , който прави стъкла за коли и ми направи същото за 6 лв , като имах късмет и нагревателя да не беше прекъснат, та ми сложи и него.Цяло огледало трудно се намира.
Това е временен добър вариант

- Rubik777
- Потребител
-
- Кара: Е46 318i 00'
- Мечтае да кара: M5
Добре, а има ли някакъв номер при махането на самото стъкло от огледалото? И аз имах същия проблем, намерих цяло огледало на старо и като отидох на сервиз да ми го поставят го счупиха. И пак съм в изходно положение. Има ли някакъв трик самото сваляне на стъклото от огледалото?
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
http://tis.spaghetticoder.org/s/view.pl?2/09/46
Според това тука трябва да го хванеш с нещо голямо посредата. Аз преди няколко месеца заради една тъпа пластмаса реших да си вадя стъклото и го хванах отначало така и то се надигна от едната страна и с какъв акъл го хванах точно там и се чу ПУК
Та сега имам две цепнатини ама си карам така.
Инак ново стъкло го намерих за 25лв с подгрев и синкаво оцветяване. Но ивицата за мъртво петно се падаше от вътрешна страна и реших да изчакам.
Според това тука трябва да го хванеш с нещо голямо посредата. Аз преди няколко месеца заради една тъпа пластмаса реших да си вадя стъклото и го хванах отначало така и то се надигна от едната страна и с какъв акъл го хванах точно там и се чу ПУК

Та сега имам две цепнатини ама си карам така.
Инак ново стъкло го намерих за 25лв с подгрев и синкаво оцветяване. Но ивицата за мъртво петно се падаше от вътрешна страна и реших да изчакам.
- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.
Бъркай със стъргалка за лед отдолу и го вади. Или го насочи макс навътре и с пръсти, ако са тънки от външната страна. А за стъклата заповядай:
http://www.avto.bim.bg/tursene/%D0%A1%D ... 02002_m41/
http://www.avto.bim.bg/tursene/%D0%A1%D ... 02002_m41/
- nigery
- Потребител
-
- Кара: X3 F25 2.8i
- Мечтае да кара: Слон
Миналата година си купих комплект стъкла с подгрев за 30лв. от едно магазинче на Вишеградска.
dzvonko написа:Колеги, откъде мога да си купя само стъклата на страчните огледала на е46 преди фейса (320д)? Интересува ме да с подгрев, а също така ако някой може да сподели опит как точно се сменят.
Незнам дали имат значение, но имам едно стъкло, всъщност цяло огледало на което съм взел само черната пластмаса, моето е дясно с подозрение че е от десничарка. Не знам със сигурност имали занчение дясно/ляво.
Но ако ти вътши работа звънни ми утре по някое време ще ти го подаря, с подгрев е и всичко си му е ОК.
0884 99 09 24 - Крис
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Става от англичанка!Стъклото е същото,ел.машинка отзад е под различен ъгъл и затова UK никога не може да се нагласи удобно!По-добре оригинално,но 30 лв. с подгрев си е далавера,а за подарък
!
p.s.носи 1 бира на колегата!

p.s.носи 1 бира на колегата!

8 мнения
• Страница 1 от 1