Бордови компютър светят лампи
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dimitar_g_d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i
Колеги някой ако може да помогне.
Светва ми понякога на бордовия че задните 2 габарита не работят (а те си работят). Понякога светва една лапма за преден десен габарит а не е изгорял понякога работи понякога не. Имам проблем и с преден десем мигач като го пусна цъка бързо не свети ударям го и тръгне после пак откаже направо съм вдигнал ръце
Светва ми понякога на бордовия че задните 2 габарита не работят (а те си работят). Понякога светва една лапма за преден десен габарит а не е изгорял понякога работи понякога не. Имам проблем и с преден десем мигач като го пусна цъка бързо не свети ударям го и тръгне после пак откаже направо съм вдигнал ръце
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
dimitar_g_d написа:Колеги някой ако може да помогне.
Светва ми понякога на бордовия че дадните 2 габарита не работят (а те си работят). Понякога светла една лапма за преден десен габарит а не е изгорял понякога работи понякога не. Имам проблем и с десем мигач като го пусна цъка бързо гледам преден десен не свети ударя го и тръгне после пак откаже направо съм вдигнал ръце
Вземи си почисти контактите! Свали крушките, виж за нагар, пръсни един спрей! С удряне колата ще вдигне ръце от теб...
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: Бордови компютър светят лампи
майката му е както е казал колегата почистване, с бой най много да счупиш нещо, за което после ще съжаляваш
- basko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2004/330xd автомат
- Мечтае да кара: bumer ...
- Детайли за колата: ноо яка
Здравей, имах същия проблем, но при мен само отзад. След четене по темите реших и смених ВСИЧКИ крушки с нови. От тогава не ми е отчитало нищо. Старите си светеха нормално, но ...?! Та, ако искаш опитай. Успех!
Не съм претенциозен, ... най-доброто ми е предостатъчно!!!
- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е60 М54
Всички крушки габаритни с нови. Ще дадеш таван 5 лева. Ако не помогне - контакорен шприй или паста и сички легла с тях. И ако кова не помогне - електотехник с мултицет да види къде кво ходи. 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Понякога таблото индикира за изгоряла крушка ако някоя от крушките е пътник...
Si non confectus, non reficiat.
И аз като го взех мойто БМВ ми светеше индикация за изгоряла крушка отзад,оказа се че е изгорял габарит на номера.А колко крушки смених докато ги видя
.

7 мнения
• Страница 1 от 1