E30> ОК с оригинален / глъхнене с clarion
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
E30> ОК с оригинален / глъхнене с clarion
Здравейте,
имам странен проблем при е30ката.
С оригиналния касетофон всичко си е ОК.
Сложих clarion dxz 389rusb през преходна букса и вади кофти звук и като се увеличи над 40-50% колоните глъхнат и се пускат пак чак след като го намаля почти до нула. Касетофона преди беше в друга е30ка и си работеше нормално.

Някой има ли идеи?
ПП Първия път като го закачих показа грешка amp grd и клкото и да беше увеличен не давше никакъв звук, но след като го рестартирах не се появи повече.
имам странен проблем при е30ката.
С оригиналния касетофон всичко си е ОК.
Сложих clarion dxz 389rusb през преходна букса и вади кофти звук и като се увеличи над 40-50% колоните глъхнат и се пускат пак чак след като го намаля почти до нула. Касетофона преди беше в друга е30ка и си работеше нормално.

Някой има ли идеи?
ПП Първия път като го закачих показа грешка amp grd и клкото и да беше увеличен не давше никакъв звук, но след като го рестартирах не се появи повече.
- bmw_760il
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 99'
Re: E30> ОК с оригинален / глъхнене с clarion
Имаш ли възможност да го включиш на някоя друга кола и да видиш дам дали ще работи Clariona?Ако там работи, значи нещо по звързването не е наред 

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
За съжаление нямам къде на друга кола да го проверя.
Нямам усилвател.
Просто намясто на старото радио слагам ново. Понеже то е с евробукса имам преходна от БМВ-щекера към радиото. Но преходната букса е ОК, проверил съм я пин по пин.
Нямам усилвател.
Просто намясто на старото радио слагам ново. Понеже то е с евробукса имам преходна от БМВ-щекера към радиото. Но преходната букса е ОК, проверил съм я пин по пин.
Колеги и аз съм със същия пробем на е30 ката - имам оригинален касетофон Bavaria CII и вади перфектен звук. Имам Сони с флашка Gt нещо си е модела, ползвах фго на предишната си кола. Сега като го свържа с преходника и прави абсолютно същото нещо като при колегата.
Купих си втори преходник и отново същатата боза.
Нямам разпоени пинове и касетофона работеше перфектно в другия автомобил.
Ако колегата го е оправил моля да даде идеи
Мерси
Купих си втори преходник и отново същатата боза.
Нямам разпоени пинове и касетофона работеше перфектно в другия автомобил.
Ако колегата го е оправил моля да даде идеи

Мерси
- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
Възможно е колите да имат вграден усилвател и той се явява като намалител след усилвателя на ЦДто, понеже е по-слаб от този на ЦДто. Вижте в багажника като свалите лявата кора дали няма усилвател
Ако има оргинален усилвател, варянта е от чинчовете (ако има ЦДто) да изкарате към евробуксата или просто да разкарате оргиналния усилвател 

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
tZv3t0zAr написа:Възможно е колите да имат вграден усилвател и той се явява като намалител след усилвателя на ЦДто, понеже е по-слаб от този на ЦДто. Вижте в багажника като свалите лявата кора дали няма усилвателАко има оргинален усилвател, варянта е от чинчовете (ако има ЦДто) да изкарате към евробуксата или просто да разкарате оргиналния усилвател

Колега мерси за жокера. Това беше- след като бе намерен (на кабриото е на в багажника на гърба на задната седлка в ляво) и отстранен въпросния усилвател всичко е ОК.
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Аз съм със същия плеар, и имах същия проблем.
Проблема идва от това че на Клариона изходните стъпала са мостово свързани, а опроводяването на Е30 е за немостово свързани усилватели.
Направи си ново опроводяване до говорителите и ще останеш възхитен от звука.
Проблема идва от това че на Клариона изходните стъпала са мостово свързани, а опроводяването на Е30 е за немостово свързани усилватели.
Направи си ново опроводяване до говорителите и ще останеш възхитен от звука.
... _______
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
7 мнения
• Страница 1 от 1