съвет за ремонт на тапицирани детайли
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
съвет за ремонт на тапицирани детайли
Здравейте, имам малък проблем..., тези тапицирани детайлчета, които стоят над кората отзад са се поразлепили и плата виси и ме дразни адски
На снимката с червено съм показал за кои точно говоря. Да ми препоръчате силно лепило за целта или някой тапицер ?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- pepi_grafa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D 99г.
Re: съвет за ремонт на тапицирани детайли
adko001 написа:Здравейте, имам малък проблем..., тези тапицирани детайлчета, които стоят над кората отзад са се поразлепили и плата виси и ме дразни адскиНа снимката с червено съм показал за кои точно говоря. Да ми препоръчате силно лепило за целта или някой тапицер ?
Пфф...клега и моите бяха се разлепили и ги залепих с някакво лепило(не мога да се сетя името м*мка му)

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
И мойте се бяха отлепили и ги залепих с едно от тия лепила в миниатурните тубички дето са.
Не е професионално направено, но и не си и личи толкоз, пък и кой гледа там.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...

- adko001
- младши ентусиаст
-
makaveli316 написа:И мойте се бяха отлепили и ги залепих с едно от тия лепила в миниатурните тубички дето са.
Абе да ти кажа, при мене особено от едната страна беше провиснало 2/3 см. и изключително ми бъкаше в очите ... Днес ги залепих и двете, пък ако се разлепи пак - ще ги свалям и претапицирам наново! За целта използвах лепило на Бизон, специално за текстил, а го купих от мосю Бриколаж. Хареса ми как прилегна и ако някой се интересува лепилото е бяло, но когато изсъхне не се вижда ако примерно си оставил петно от натискането, нанасях го с тънка четка за рисуване, за да е чиста работата, 25мл. струва 7 лева и изглежда доста добре (поне засега)

Последна промяна adko001 на 11 Юни 2012, 22:39, променена общо 1 път
- adko001
- младши ентусиаст
-
vavilon написа::mhihi: Тези кори се казват C-колони. Лепят се най добре с подлепваща лента за текстил. С нея съм лепил A-колоните си'. Става страхотно и издържат на слънце и вода. Предполагам знаеш как се лепи с нея?
Еее, не се бях сетил за тази хитринка (максимално чиста работа), но нищо аз ползвах лепило и пак съм доволен от ефекта

- nava6i
- Потребител
-
- Кара: E46 320d
adko001 написа:vavilon написа::mhihi: Тези кори се казват C-колони. Лепят се най добре с подлепваща лента за текстил. С нея съм лепил A-колоните си'. Става страхотно и издържат на слънце и вода. Предполагам знаеш как се лепи с нея?
Еее, не се бях сетил за тази хитринка (максимално чиста работа), но нищо аз ползвах лепило и пак съм доволен от ефекта
И аз имам същият проблем,но ме мъчи и въпроса,как се свалят тези кори,на щипки ли са?
А,подлепващата лента от къде може да се купи?
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
nava6i написа:adko001 написа:vavilon написа::mhihi: Тези кори се казват C-колони. Лепят се най добре с подлепваща лента за текстил. С нея съм лепил A-колоните си'. Става страхотно и издържат на слънце и вода. Предполагам знаеш как се лепи с нея?
И аз имам същият проблем,но ме мъчи и въпроса,как се свалят тези кори,на щипки ли са?
А,подлепващата лента от къде може да се купи?
От кинкалериите, шивашките услуги и др.

Сваляне: маха се плафона, кората има щипки около зоната на плафона и бордове към стъклото. Откопчава се 1-во от щипките и после се издърпва, посока предно стъкло.
- nava6i
- Потребител
-
- Кара: E46 320d
Благодаря! 

9 мнения
• Страница 1 от 1