свързване на ел стъкла
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kolite da se 4upqt
- Мечтае да кара: E30 s izgled kum zvesdite(kabrio)mai mu vikat :D
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
свързване на ел стъкла
колеги след като прочетох всичките теми които излязоха през търсачката като повечето са от преди години и пак не ми стана ясно къде точно трябва да се свържат тези кабели 

а също ме интересува схема на кабелите от централното от модула как да се свърже там алармата

а също ме интересува схема на кабелите от централното от модула как да се свърже там алармата

всеки истински ентусиаст рано или къснно прави двигателя на мармалад 

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Re: свързване на ел стъкла
Виж оригинално как са http://bmw.ctcms.net/BMW/E-Books/E30/Wiring%20Diagrams%20-%20E30%20(1983%20to%201992%203%20Series)/
А централното има по два входа за отключване и заключване - от вратите и от багажника, задействат се като се дават към маса. По спомен мисля че бяха 6ти и 7ми пинове, но пак погледни схемите
А централното има по два входа за отключване и заключване - от вратите и от багажника, задействат се като се дават към маса. По спомен мисля че бяха 6ти и 7ми пинове, но пак погледни схемите

http://prikachi.com/images.php?images/343/4458343k.jpg
колега долу горе така изглежда пълната инсталация за оригиналните ел. стъкла. това което са ти дали няколко кабелла едно реле за да може да ти бачкат ел. стъклата на отворена врата и това е . може би ще ти бъдат и нужни инсталацийте във вратите ако нямаш кабели за мторчетата.
така че колега по мой съвет си вземи цяла инсталация с все механизми и тем подобни.потърси във продава части има доста хора които предлагат.
колега долу горе така изглежда пълната инсталация за оригиналните ел. стъкла. това което са ти дали няколко кабелла едно реле за да може да ти бачкат ел. стъклата на отворена врата и това е . може би ще ти бъдат и нужни инсталацийте във вратите ако нямаш кабели за мторчетата.
така че колега по мой съвет си вземи цяла инсталация с все механизми и тем подобни.потърси във продава части има доста хора които предлагат.
DDT
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
аз не съм казал че нямам цялата инсталация бе колеги просто съм показал това което не ми е съвсем ясно гледах тия диаграми и не можах да разбера точно за какво става дума някои няма ли снимка и да каже с две думи къде трябва да забия тия 3 4 кабела които са при релето другото го имам но не съм го снимал също така инсталацията на централното която ще слагам е от 4 вратка понеже я имам в наличност от старото ми но нямаше аларма и за това се чудя и там как стоят нещата кабелите за задните врати естествено са махнати вече но не знам отпред вече как се свързват към алармата и ще има въпроси и за схемата за плафоните как става да се пали и гаси плавно като има и закъснение да свети примерно 5 6 секунди след като съм затворил някъде бях виждал схемата но нея ще я ровя в по късен етап след като навържа другите нещица 

- M10
- старши ентусиаст
-
Мисля че достатъчно ясно обясних как се връзва аларма към оригиналното централно... пускаш 2 кабела към модула, пинове 6 и 7 а алармата я правиш да ги дава на маса при отключване и заключване. Относно плафоните, там където стои модула на централното има букса за оригиналното реле

Ако искаш да минеш без оргиналдъ части и си добър с поялника можеш да си изработиш нещо от рода на

мога да се разровя някъде имам кой извод на буксата на релето за какво е, както и схеми...

Ако искаш да минеш без оргиналдъ части и си добър с поялника можеш да си изработиш нещо от рода на

мога да се разровя някъде имам кой извод на буксата на релето за какво е, както и схеми...
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
ами с поялника се справям такаче даи някоя схема да видим какво ще сътворя а иначе исках пиновете на модула за центрялното понеже моето е от 4 врата но няма нищо 

- M10
- старши ентусиаст
-
Модула е същия, в инсталацията просто има добавени кабели за задните машинки в което щеше да се убедиш ако не те мързеше да видиш схемите
Закъснението се каня да го правя от месеци и мисля тия дни да се хвана, ако стане ще има снимки и схеми

Закъснението се каня да го правя от месеци и мисля тия дни да се хвана, ако стане ще има снимки и схеми

- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
аз за задните съм ги елиминирал отдавна мислех просто че има разлики а тия схеми нещо са ми малко тъмна индия но няма проблем 

8 мнения
• Страница 1 от 1