автоматична скоростна кутия е 46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mdc1969
- Потребител
-
- Кара: Е 46 - 320 Д, 150, E 61 - 535 d
Re: автоматична скоростна кутия е 46
Здравейте колеги, първо благодаря на всички които изказаха мнение и посочиха сервизи. Ето как се разви всичко. Реших да не рискувам с ремонт и гаранция в бг. Порових се из сайтовете за продажба с помоща на верен приятел в Германия и намерихме
кутия на 30 000 км за 370 евро. На всичко отгоре се оказа че я продават от сервиз на БМВ и то с гаранция. Платих малко да ми я докарат на родна територия , смениха ми маслото и филтъра , монтаж и ..... газ. И всичко това за 1400 лв. обща цена. така че продължавам да се радвам на 150 си кончета но по ме радват другите 272 /Е61/които като им кажа дйййй и всички ентусиасти остават далеч назад. Така че нека се радваме на трите букви какъвто и модел да караме защото БМВ НЕ Е ПРОСТО МАРКА АВТОМОБИЛ А НАЧИН НА ЖИВОТ!!!

кутия на 30 000 км за 370 евро. На всичко отгоре се оказа че я продават от сервиз на БМВ и то с гаранция. Платих малко да ми я докарат на родна територия , смениха ми маслото и филтъра , монтаж и ..... газ. И всичко това за 1400 лв. обща цена. така че продължавам да се радвам на 150 си кончета но по ме радват другите 272 /Е61/които като им кажа дйййй и всички ентусиасти остават далеч назад. Така че нека се радваме на трите букви какъвто и модел да караме защото БМВ НЕ Е ПРОСТО МАРКА АВТОМОБИЛ А НАЧИН НА ЖИВОТ!!!

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Може ли да споделиш сайт за такива обяви, където си намерил кутията? Или човека на място в Германия е търсил?
Never mistake motion for action...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
mdc1969 написа:Здравейте колеги, първо благодаря на всички които изказаха мнение и посочиха сервизи. Ето как се разви всичко. Реших да не рискувам с ремонт и гаранция в бг. Порових се из сайтовете за продажба с помоща на верен приятел в Германия и намерихме
кутия на 30 000 км за 370 евро. На всичко отгоре се оказа че я продават от сервиз на БМВ и то с гаранция. Платих малко да ми я докарат на родна територия , смениха ми маслото и филтъра , монтаж и ..... газ. И всичко това за 1400 лв. обща цена. така че продължавам да се радвам на 150 си кончета но по ме радват другите 272 /Е61/които като им кажа дйййй и всички ентусиасти остават далеч назад. Така че нека се радваме на трите букви какъвто и модел да караме защото БМВ НЕ Е ПРОСТО МАРКА АВТОМОБИЛ А НАЧИН НА ЖИВОТ!!!![]()
![]()
колега, мога само да те поздравя за това как си решил проблема! Сигурен съм, че тук в БГ, дали на старо или при Коко или Моко, все ти режат главата - това е положението.
- mdc1969
- Потребител
-
ebay.de , малко познания по немски и всичко е много лесно , между другото от там си купих пак за е 46 комплект дискове и накладки
за 149 евро, а тук ми ги предлагаха за 600 и нещо лева , защото тук били оргинални ........ е изчаках една седмица да ми ги докарат ,
но мисля че и при дисковете и сега при кутията за разлика от 50 % си заслужава. Скоро ще ми се наложи да сменям предни дискове
и на е61 и мисля да поровя пак в ebay.de.
за 149 евро, а тук ми ги предлагаха за 600 и нещо лева , защото тук били оргинални ........ е изчаках една седмица да ми ги докарат ,
но мисля че и при дисковете и сега при кутията за разлика от 50 % си заслужава. Скоро ще ми се наложи да сменям предни дискове
и на е61 и мисля да поровя пак в ebay.de.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Не знам как намери на такава цена автомат за Е46 дизел, но си имал късмет. Офертите започват от 800 евро обикновено, което обезмисля разправията...
Never mistake motion for action...
- mdc1969
- Потребител
-
Да колега ,прав си , веднага можех да я купя за 800 евро , но началната цена беше 350 , просто изчаках да свърши търга , 5 дни = 450 евро!!! Там или плащаш високата цена посочена за незабавно купуване или чакаш да разбереш ти ли си печеливш !
- No Leaf Clover
- Потребител
-
- Кара: 320d
Препоръчайте ми моля ви сервиз за автоматици във Варна,да посъкратя главоблъскането и лутането...
A man said to the Buddha, "I want Happiness."
Buddha said, first remove "I", that's ego,
then remove "want", that's desire.
See now you are left with only Happiness.
Buddha said, first remove "I", that's ego,
then remove "want", that's desire.
See now you are left with only Happiness.
- Transporter 1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 330 xd
No Leaf Clover написа:Препоръчайте ми моля ви сервиз за автоматици във Варна,да посъкратя главоблъскането и лутането...
имаш Л.с
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
Transporter 1 написа:No Leaf Clover написа:Препоръчайте ми моля ви сервиз за автоматици във Варна,да посъкратя главоблъскането и лутането...
имаш Л.с
Може ли да споделиш адреса на сервиза за автоматици
Posted from Sony Xperia Z mobile
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2