Питане за сервиз
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за сервиз
Здравейте колеги,
Предстои ми покупка на автомобил. Триумих се между А4, Пасат 99 и BMW725tds 97-98. В крайна сметка се спрях на 725 автоматик. Знам, че този двигател е малък за това купе, но аз не търся екстремни преживявания, а по-скоро комфортно и безпроблемно предвижване от т.А до т.Б.
Та, при положение, че си избрах колата се чудя в кой сервиз мога да я закарам за оглед преди поклупката. Искам да й направят пълен преглед на двигател, ходова част, скоростна кутия, airbag (мой приятел си купи Пасат, води го в унитрейд и 3 дена по-късно го заби в един светофар с 80км/ч. Представете си изненадата от това, че не му се отвори airbag-a). Ще съм благодарен ако има кой да препоръча добри сервизи и разбира се ако ми каже долу горе колко ще струва такъв преглед.
Поздрави!
Предстои ми покупка на автомобил. Триумих се между А4, Пасат 99 и BMW725tds 97-98. В крайна сметка се спрях на 725 автоматик. Знам, че този двигател е малък за това купе, но аз не търся екстремни преживявания, а по-скоро комфортно и безпроблемно предвижване от т.А до т.Б.
Та, при положение, че си избрах колата се чудя в кой сервиз мога да я закарам за оглед преди поклупката. Искам да й направят пълен преглед на двигател, ходова част, скоростна кутия, airbag (мой приятел си купи Пасат, води го в унитрейд и 3 дена по-късно го заби в един светофар с 80км/ч. Представете си изненадата от това, че не му се отвори airbag-a). Ще съм благодарен ако има кой да препоръча добри сервизи и разбира се ако ми каже долу горе колко ще струва такъв преглед.
Поздрави!
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Знам, че Дару кар са официален сервиз, но незнам колко струва пълна диагностика при тях и изобщо дали проверяват въздушни възглавници и борд компютър. Моля за съвет хора, които са имали опит със сервизите и могат да споделят ценна информация.
Благодаря.
п.п. Дали ще е Пасат или нещо друго- вече този въпрос не стои.
Благодаря.
п.п. Дали ще е Пасат или нещо друго- вече този въпрос не стои.

Препоръчвам ти Камор пред Дару, освен ако нямаш човек в Дару, който да ти обърне внимание. Ако ходиш в Камор ауто търси Теди от приемчиците. По-приятен е и е по сговорчив. Имай предвид, че една пълна диагностика там е около 60лв. Имаше една подобна тема - поразрови се малко във форума и може да я откриеш. Но където и да отидеш си питай какво и колко ще ти струва, защото в оторизираните сервизи всичко е регламентирано - за всякапо вид работа определена цена. Това е от мен, с което мога да помогна. Успех 

8 мнения
• Страница 1 от 1