Ново Е34 М5 на 0км

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Re: Ново Е34 М5 на 0км

Мнение от А.Марчев » 09 Юни 2012, 12:37

ivoo написа:Пред този кош http://www.cars.bg/news/news/view/4215/ ... 962-godina] Е34-ката е без пари направо :mhihi:

Рекорд! 35 млн. долара за Ferrari от 1962 година Абе брат тези на хапове ли са?! :kuku: :mhihi:

По темата: Както каза колегата по нагоре наистина са много пари, а за тези пари къде къде по ново може да се вземе. Нищо, че не се произвеждат такива модели вече и е антика. Лично аз никога не бих ги дал, ако ще да имам мнооооооооооооооого пари ;)
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 10 Юни 2012, 1:45

А.Марчев написа:
По темата: Както каза колегата по нагоре наистина са много пари, а за тези пари къде къде по ново може да се вземе. Нищо, че не се произвеждат такива модели вече и е антика. Лично аз никога не бих ги дал, ако ще да имам мнооооооооооооооого пари ;)

Друга песен ще запееш ако ги имаш парите и решиш, че няма да е лошо да имаш 10-тина класически автомобила в гаража си.
По темата: Евала за колата и по мое мнение парите не са и много. Все пак има напълно стоков вид и е на 0км. Интересно ми е обаче как е на 0км, при условие, че са и правени тестове преди да се пусне за продажба + от завода до автовоза + от салона до къщата на този :conf:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 10 Юни 2012, 3:27

А.Марчев написа:
ivoo написа:Пред този кош http://www.cars.bg/news/news/view/4215/ ... 962-godina] Е34-ката е без пари направо :mhihi:

Рекорд! 35 млн. долара за Ferrari от 1962 година Абе брат тези на хапове ли са?! :kuku: :mhihi:

Това ферари е безценно и сумата за която е купено е отражение на желанието на собственика да я притежава, тоест утре може да струва 100 милиона :yes:

Сега си мисля колко ли е струвала тази М5 преди 20г. колко ли пъти е поскъпнала? сравнена с Е60 примерно или Ф10 след време.

Не съм съгласен че модела е антика, даже напротив хората си ги търкалят е34ките и си вършат работата много добре, даже по-добре от някои по нови лъскачки.

Колега не знам колко баварци си карал и притежавал, но имай предвид, че М5 Е34 е много сериозен автомобил. Един от малкото направен както трябва с много желание и прецизност и не виждам нищо странно запазена такава да струва колкото нова М5 :yes:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 10 Юни 2012, 11:34

randity написа:
А.Марчев написа:
Друга песен ще запееш ако ги имаш парите и решиш, че няма да е лошо да имаш 10-тина класически автомобила в гаража си.

Не мисля, че ще направя така, но както и да. :oops:

Витанов написа:
А.Марчев написа:

Това ферари е безценно и сумата за която е купено е отражение на желанието на собственика да я притежава, тоест утре може да струва 100 милиона :yes:

Сега си мисля колко ли е струвала тази М5 преди 20г. колко ли пъти е поскъпнала? сравнена с Е60 примерно или Ф10 след време.

Не съм съгласен че модела е антика, даже напротив хората си ги търкалят е34ките и си вършат работата много добре, даже по-добре от някои по нови лъскачки.

Колега не знам колко баварци си карал и притежавал, но имай предвид, че М5 Е34 е много сериозен автомобил. Един от малкото направен както трябва с много желание и прецизност и не виждам нищо странно запазена такава да струва колкото нова М5 :yes:

Не съм казал подобно нещо :nono: Е34те са страхотни автомобили спор няма. Да не говорим за М5. Все още ги има по пътищата и то много. Това доказва, че наистина е железен автомобил нищо, че поостарял. ;) Но казвам, че по принцип aз не бих дал толкова много пари за стара кола каквато и да е била тя не точно за тази. лично мнение

Поздрави :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 11 Юни 2012, 22:28

Витанов написа:

Последната М-ка сглабяна ръчно...

Тва не е кола да сваляш мацки, да се прайш на гъзар, да бичиш мазна чалга и с провиснала ръка през смъкнатия джам да гледаш лошо, да свириш нервно на дядото с ладичката да ти прави път и тем подобни.
За това и доста хора се чудят, как може да струва толкова, а не можеш да правиш с нея най-важните неща, след такава инвестиция :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 11 Юни 2012, 23:02

randity написа:..... Интересно ми е обаче как е на 0км, при условие, че са и правени тестове преди да се пусне за продажба + от завода до автовоза + от салона до къщата на този :conf:

И на мен това ми е интересно :dunno: Като гледам е споменат Garching а поне от завода до тва предградие на Мюнхен са си 20-30 км :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Мнение от sandini » 11 Юни 2012, 23:43

Колата е супер и съм сигурен, че който и да я купи ще си я остави на 0 км. Това е по-скоро колекционерски предмет отколкото кола. Ако някой даде 65000 паунда за тази кола, по-добре да даде още няколко хиляди за карана М5 Е34 и да си я търкаля нея. Защото тая на 0 км, всеки километър на шосето, ще й сваля цената с 1000-рка и ще я направи от уникат в нормална стара М5.
Аз от днес започвам да събирам и ако никой не я купи до 30-40 години, може да е моя (само дано не й вдигнат цената) :kuku: :D
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 14 Юни 2012, 17:22

sandini написа:Колата е супер и съм сигурен, че който и да я купи ще си я остави на 0 км. Това е по-скоро колекционерски предмет отколкото кола. Ако някой даде 65000 паунда за тази кола, по-добре да даде още няколко хиляди за карана М5 Е34 и да си я търкаля нея. Защото тая на 0 км, всеки километър на шосето, ще й сваля цената с 1000-рка и ще я направи от уникат в нормална стара М5.
Аз от днес започвам да събирам и ако никой не я купи до 30-40 години, може да е моя (само дано не й вдигнат цената) :kuku: :D

Tук си много прав - тази кола няма да си я купи Сулю или Пулю от БМВ Форума. Тази кола ще бъде купена от някой, който вече има 2002 Турбо, М1, Е12 М535и, Е28 М5, Е24 М635, Е39 М5, Е60 М5, Ф10 М5, Е30 М3, Е36 М3 ГТ и Е46 М3 ЦСЛ. Тази кола никога няма да се кара, а ще стои в гараж който има по-добро осветление и климатизация от повечето средно-статистически Европейски домове. Ще бъде припалвана веднъж на месец и боята винаги ще има фабричен блясък на нов автомобил. Има такива хора...
Power is Nothing Without Insanity

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 15 Юни 2012, 22:38

темата се изчерпа с поста на Алекс.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Предишна

Назад към Основен Форум