Препоръчайте ми гърне за 525i, 92 год....
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Препоръчайте ми гърне за 525i, 92 год....
Препоръчайте ми гърне за 525i, 92 год, Е34.... Имам в предвид да е на нормална цена, и да не се скапе за няколко месеца.... Така, че който скоро си е поставял ново гърне, моля да сподели впечатленията си ...
.
в крафт има секви видове и 6ти намерат не6то и не са зле... даже тука при мен където са ходих скоро и видях 4е бяха ока4ени такива гърнета за 520 и 525 но бяха като оргиналните с рубовето отгоре по тях и тем подобни и цената им бе6е 200лв... но има и други които са без ръбовете ( моито с такова го смених ) за по малко пари около 100лв...
засега съм с такова по4ти 8 месеца и даже не е раждясало
ни6то 4е изглежда като неква консерва.... но там ми обясниха 4е просто е ефтино от факта 4е няма ръбовете тъикато ма6ината която ги правя биля некви звездни пари и затова са толко по скъпи гърнетата....
така4е там 6те ти намерят но без ръб4ета но 6те стане
засега съм с такова по4ти 8 месеца и даже не е раждясало

така4е там 6те ти намерят но без ръб4ета но 6те стане

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
аз на моята 520 миналия месец смених гърнетата ( междинно и крайно ) за 280 лв. двете .
намерих си полски алуминизирани направени специално за 520.
абе бяха 1:1 копие на немските , само 4е полски а и цената е доста приемлива на фона на 700 лв - немски
от доста дебела ламарина са и изглеждат стабилни.Паснаха си идеално на мястото.
абе бяха 1:1 копие на немските , само 4е полски а и цената е доста приемлива на фона на 700 лв - немски
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Препоръчайте ми гърне за 525i, 92 год....
Офффф и аз имам същият проблем. Трябва да го сменям и мойто. Така че ще следя тематаДедо Мраз написа:Препоръчайте ми гърне за 525i, 92 год, Е34.... Имам в предвид да е на нормална цена, и да не се скапе за няколко месеца.... Така, че който скоро си е поставял ново гърне, моля да сподели впечатленията си ...

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Препоръчайте ми гърне за 525i, 92 год....
в балогевград,знам кви стеДедо Мраз написа:Препоръчайте ми гърне за 525i, 92 год, Е34.... Имам в предвид да е на нормална цена, и да не се скапе за няколко месеца.... Така, че който скоро си е поставял ново гърне, моля да сподели впечатленията си ...

?
BMW5820iA написа:аз на моята 520 миналия месец смених гърнетата ( междинно и крайно ) за 280 лв. двете .
Ама казвайте и кой откъде ги е купил... Така тая тема тема ще бъде полезна и за други заинтересовани...
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: ?
А от нещо друго ниама ли да пасне?
Ако се спази диаметъра на входящият отвор и ако пасне на място???

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
.
казах ви в крафт 6те ви намерят според джоба.. има като оригиналните има и заместители...

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: .
Да бе колега съгласен съм с теб ама аз като съм от Русе??? Или поне някъква по подробна информация къде се намира това в София та ако някой познат има път натам... да се разбереме и така. Щото нал се сещаш ако дойда до там на колко би ми стъпало пустото му гърнеDEO написа:казах ви в крафт 6те ви намерят според джоба.. има като оригиналните има и заместители...

- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
Взех ги от варна от магазин на "Елит карс"
има ги о6те във няколко града в БГ но за съжаление в Русе ги няма
само да намеря визитката и ще напиша адресите им
стига да не излезе реклама
ина4е там можеш да си поръчаш абсолютно за Е34 оригинални и други 4асти но само ка4ествени , аз само от там пазарувам
има ги о6те във няколко града в БГ но за съжаление в Русе ги няма
само да намеря визитката и ще напиша адресите им
стига да не излезе реклама

ина4е там можеш да си поръчаш абсолютно за Е34 оригинални и други 4асти но само ка4ествени , аз само от там пазарувам
.
крафт са верига тук незнам дали ги има по другите градове ина4е... но то4но тук навлизане в софия на ботевградско има един сервиз техен

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
13 мнения
• Страница 1 от 1