Питане за сервиз

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Питане за сервиз

Мнение от mork » 29 Юни 2006, 16:47

Здравейте колеги,
Предстои ми покупка на автомобил. Триумих се между А4, Пасат 99 и BMW725tds 97-98. В крайна сметка се спрях на 725 автоматик. Знам, че този двигател е малък за това купе, но аз не търся екстремни преживявания, а по-скоро комфортно и безпроблемно предвижване от т.А до т.Б.
Та, при положение, че си избрах колата се чудя в кой сервиз мога да я закарам за оглед преди поклупката. Искам да й направят пълен преглед на двигател, ходова част, скоростна кутия, airbag (мой приятел си купи Пасат, води го в унитрейд и 3 дена по-късно го заби в един светофар с 80км/ч. Представете си изненадата от това, че не му се отвори airbag-a). Ще съм благодарен ако има кой да препоръча добри сервизи и разбира се ако ми каже долу горе колко ще струва такъв преглед.

Поздрави!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shenko » 29 Юни 2006, 17:00

в Дару Кар или Камор са оторозираните сервизи, но те са от същия клас на Юнитрейд.

П.С. Чудесен избор :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 29 Юни 2006, 18:58

Аз бих ти препоръчал пасата защото е по нов и като че ли по елементарен за подръжка

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shenko » 30 Юни 2006, 9:49

човека казва, че иска комфорт иначе за подръжка пасатора е най-евтин + това бавареца е много по-сигурна кола и от двете :!:

Потребител
Аватар

Мнение от mork » 30 Юни 2006, 13:57

Знам, че Дару кар са официален сервиз, но незнам колко струва пълна диагностика при тях и изобщо дали проверяват въздушни възглавници и борд компютър. Моля за съвет хора, които са имали опит със сервизите и могат да споделят ценна информация.

Благодаря.

п.п. Дали ще е Пасат или нещо друго- вече този въпрос не стои. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 30 Юни 2006, 15:02

Препоръчвам ти Камор пред Дару, освен ако нямаш човек в Дару, който да ти обърне внимание. Ако ходиш в Камор ауто търси Теди от приемчиците. По-приятен е и е по сговорчив. Имай предвид, че една пълна диагностика там е около 60лв. Имаше една подобна тема - поразрови се малко във форума и може да я откриеш. Но където и да отидеш си питай какво и колко ще ти струва, защото в оторизираните сервизи всичко е регламентирано - за всякапо вид работа определена цена. Това е от мен, с което мога да помогна. Успех ;)
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Юли 2006, 21:29

Освен гореописаните сервизи, бих ти препоръчал и сервиз Blaze.

http://blaze-auto.com/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobby02 » 01 Юли 2006, 21:30

60лв е диагностиката само на двигателя

Назад към Основен Форум